SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Her Zaman Desteğini Gördük"

0
Güncellendi - 2016-11-23 01:56:47
A- A+ PAYLAŞ

  • Büyükşehir Belediye Başkanı Çakır, Baro, SMMMO ile Şehit Dul ve Yetimler Derneği'ne ziyaretlerde bulundu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği, Malatya Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası ile Baro’yu ziyaret ederek çalışmalarında başarılar diledi.

HARP MALULLERİ..

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ilk olarak Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Malatya Şube Başkanı Mustafa Gözükara ve Yönetim Kurulu üyelerini ziyaret ederek bir süre sohbet etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın ziyaretlerinin kendilerini onure ettiğini belirten Şube Başkanı Gözükara, “Amacımız derneğimizin yaptığı çalışmalarda başarılı olmasıdır. Dernek olarak şehit ve gazi ailelerinin sorunlarını gidermek için çalışmalarda bulunuyoruz. Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımızın bu ziyaretleri bizleri onurlandırdı. Sayın Başkanımız her zaman derneğimizin ve bizlerin yanında oldu. Şehit ve Gazi ailelerine büyük bir değer veriyor. Dernek olarak eksiklerimiz var inşallah bu eksiklikler Sayın Başkanımızın yardımıyla giderilecek” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getiren dernek üyeleri de “15 Temmuz günü yaşanan darbe olaylarındaki duruşunuzdan ve yoğun çabalarınızdan dolayı da tekrar sizlere teşekkür ediyoruz. Sizin gayretleriniz sonucunda Malatya’da herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı. Bu gayret ve çabalarınızdan dolayı ayrıca teşekkür ediyoruz” dediler.

Şehitlik ve Gaziliğin en yüksek derece olduğunu belirten Başkan Çakır ise, “Vatanımızın bağımsızlığında, bayrağımızın özgürce dalgalanmasında şehitlerimizin ve gazilerimizin emekleri ve canları var. Bunun değer ve kıymetini bizler çok iyi biliyoruz. Türkiye’nin içerisinden geçtiği sürece baktığımız zaman 15 Temmuz darbe girişimi, uzun yıllardır mücadele ettiğimiz terör olayları, hemen yanı başımızda DEAŞ – PYD terör örgütleri ile mücadelemiz devam ediyor. Vatanı için milleti için canını feda etmiş şehitlerimiz ve gazilerimiz var. Hükümet olarak da şehit ve gazilerimize, ailelerine yönelik hep güzel hizmetler yapıldı. Onların mağdur olmamaları için yasal düzenlemeler yapıldı. Yerel yöneticiler olarak bizlerde şehit ve gazi ailelerimizin her zaman yanında olmaya çalışıyoruz. Derneklerimiz vasıtası ile bu ailelerimize daha yakın oluyoruz, sorunlarına daha çabuk ulaşmış oluyoruz.

Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman derneklerimizin yanında olmaya çalıştık. Belirtmiş olduğunuz eksiklikler konusunda da yardımcı olmaya çalışacağız” şeklinde konuştu.

MALATYA SERBEST MUHASEBECİ VE MALİ MÜŞAVİRLER ODASI ZİYARETİ

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, beraberinde Genel Sekreter Yardımcısı Ertan Mumcu ile birlikte Malatya Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odasını ziyaret ederek bir süre görüştü.

Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası’nın kuruluş ve faaliyetleri hakkında bilgiler veren Oda Başkanı Nuh Boyraz, “Oda olarak Malatya’da yapmış olduğunuz çalışmaları yakından takip ediyoruz. Özellikle Malatya trafiğini rahatlatmak adına Trambüsü hizmete almanız, Yaşam Merkezi, Nikah Sarayı, Kültürel ve Sosyal Faaliyetlerin yaygınlaşması, Kitap Fuarının ilimizin tanıtımında bir marka olması, Sanat Sokağı gibi hizmetleri takdirle karşılıyoruz. Kuzey ve Güney Kuşak yollarındaki çabalarınızı da biliyoruz, inşallah en kısa zamanda buradaki çalışmalarınız da sonuca ulaşır” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ise, SMMMO, Önem verdiğimiz seçkin ve özel odalarımızdan bir tanesi. Büyükşehir Belediyesi olarak Malatya’da her zaman sivil toplum kuruluşları ile diyaloglarımızı sıcak tutmak adına ikili istişarelere önem veriyoruz. Malatya önemli bir il. Büyükşehir ile birlikte farklı bir sürece girildi. Yaşadığımız şehrin şehircilik anlamında büyümesi kadar ekonomik anlamda da büyümesi çok önemli. Bir ilin yaşanabilir kalitesinin yükselmesi adına önemli. Malatya geçmişten beri büyük bir potansiyeli olan bir il. Malatya’nın gelişmesi Malatya’daki yatırımların artması anlamında çok önemli. Malatya’yı daha yaşanabilir bir kent yapmak adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

BARO’YU ZİYARET

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, son olarak Baro Başkanı Enver Han’ı ziyaret ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Büyükşehir Belediye Başkanının ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Baro Başkanı Enver Han, “Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımızın ziyaretleri bizleri mutlu etmiştir. Çalışkan bir Büyükşehir Belediye Başkanımız var. Şehrimizin her köşesine temas eden, her kesimi ile irtibatlı bir Büyükşehir Belediye Başkanımız var. Bu ziyaretlerinden dolayı tekrar teşekkür ediyorum” dedi.

Yeni dönemin hayırlı olması dileğinde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, “Baromuz toplumsal olaylara duyarlı bir şekilde çalışmalar yürütmekte. Büyükşehir Belediyesi olarak yapmış olduğumuz plan ve projelerimizde her zaman Baro’nun desteğini gördük. Aile Danışma Merkezi’miz sayesinde beraber çalışma fırsatı da bulduk. Son dönemde ülkemizde yaşanan gelişmeler neticesinde Baro’nun duruşu, çalışması çok önemli. Malatya Baromuzun bugüne kadar yapmış olduğu çalışmaları artırarak devam ettireceğine inanıyorum. Tekrar yeni görevinin başkanımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Bülten

ziyaretler

ziyaretler1

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız