SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Her Zaman Gönüllüyüz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:08:54
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Ülkü Ocakları, barış sürecinde yaşananlarla ilgili basın açıklaması yaptı. 

İnönü Meydanı üzerinde toplanan Malatya Ülkü Ocakları üyeleri, ellerindeki Türk Bayraklarıyla, slogan attılar. Malatya Ülkü Ocakları Başkanı Göksel Oğuz, burada yaptığı açıklamada, ülkü ocaklı Türk gençlerinin kararlı ve azimli mücadelede bulunacağını söyledi.

Oğuz, barış sürecinde yapılan açılımı sert bir dille eleştirerek, “Türkiye’nin milli birliğini zedelemeye çalışan ve vatanın bölünmez bütünlüğünü tehlikeye düşüren açılım safsatasının başlatıldığı ilk günden bu yana, liderimiz Devlet Bahçeli defalarca bunun bir ihanet projesi olduğunu, teröristlere sağlanan imtiyazlar ve verilen tavizlerin milletimiz nezdinde derin yaralar bırakacağını söylemiştir. Ancak bölünme senaryosunun baş mimarları bu iddialarını ispat etmeyenin “şerefsiz” olduğunu söylemiş, aradan geçen sürede yaşananlar liderimiz Devlet Bahçeli’yi haklı çıkarmıştır” görüşünü savundu.

Ülkücü hareketin yıpratılmaya çalışıldığını öne süren Oğuz, şunları ifade etti: “Açılım senaryosunu Türk Milleti’ne demokratikleşme maskesi altında kabul ettirmeye çalışanlar, Türkiye coğrafyası üzerindeki hain emellerini daha rahat gerçekleştirebilmek için bu topraklarda ezelden beri var olan kardeşlik hukukunu yok etme teşebbüsünde bulunanlar, bunun karşısındaki tek güç ve engel olarak başta liderimiz Devlet Bahçeli olmak üzere ülkücü hareketi görmektedirler. Bu yüzden bizleri yıpratma ve yıldırma politikası yürütmektedirler. Bu vahim tablo içerisinde çaresiz bırakılmak istenen, yalnızlaştırılmaya çalışılan Türk milleti ve Türk kimliği hapsedilmeye çalışıldığı Ergenekon’dan çıkış yolunu Bilge lideri Devlet Bahçeli ve onun izini kurt yürüyüşünde takip eden yüz binlerce ülkü ocaklı Türk gencinin kararlı ve azimli mücadelesinde bulacaktır. Buradan bir kere daha haykırıyoruz: O Başbuğ Türkeş’in evladıydı, Biz hepimiz de Devlet Bahçeli’nin öz evlatlarıyız.”

Malatya Ülkü Ocakları Başkanı Göksel Oğuz, gazeteci-yazar Hilal Kaplan'ın açıklamalarını da sert bir dille eleştirdi.

Oğuz, Kaplan’ın MHP lideri Devlet Bahçeli ve ülkücü hareket hakkında ağır ithamlarda bulunduğunu savunarak, “Daha konuşmasının başında PKK’nın silah bıraktığını söyleyerek nasıl bir yanılgı içinde olduğunu göstermiştir. Terörist Karayılan ateşkesin amacının Öcalan’ın ve KCK tutuklularının serbest bırakılması olduğunu söylemektedir. Bu demektir ki, Öcalan ve KCK tutukluları serbest bırakılmazsa silahı tekrar ellerine alacaklardır. Bu, devleti silah ile tehdit etmek değil midir? Bir terör örgütü devletimizi böyle tehdit ederken, duruşu belli, çizgisi belli bir lidere “Vur de vuralım, öl de ölelim” demekten daha güzel bir cevap olabilir mi? Hatırlatmak isteriz ki, verilen şehitler mücadelemizin göstergesidir. Ordumuz mücadele ederken, biz askere gidecek evlatlarımızı yetiştiriyorduk, ancak devletimizi ayakta tutan silahlı kuvvetlerimiz çözüm süreci ve Silivri tiyatrolarında aciz bırakıldı. Binlerce yıllık devlet geleneğimize üç beş kendini bilmez önünde diz çöktürülmeye çalışılıyor. Hilal Kaplan, bizim milli refleksimizle uğraşmayı bir kenara bırakıp neden askeri operasyonların devam etmediğini sorgulamalıdır. Devlet üzerine düşen görevi yerine getirmezse, bu görevi yerine getirmek için her zaman gönüllü olduğumuzu herkesin bilmesini isteriz” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız