SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Her Zaman Önemsiyoruz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:28:44
A- A+ PAYLAŞ

Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Malatya Şubesi’nin yeni yönetimine ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.

Ziyarette konuşan Başkan Çakır, MÜSİAD’ın bugüne kadar tüm Türkiye’de olduğu gibi Malatya’da da sanayicinin sorunları ve geleceği ile Türk ekonomisi açısından önemli çalışmalara imza attığını belirtti.

Anadolu aslanları olarak da anılan ve kısaca KOBİ denilen küçük ve orta ölçekli işletmelerin ülke ekonomisinin, üretimin bel kemiği olduğunu kaydeden Başkan Çakır, “MÜSİAD, ekonomik kriz dönemlerinden itibaren ekonomiyi iyi takip edebilen, ekonominin geleceğine dair çok önemli, isabetli raporlar hazırlayabilen; kendi üyelerinin krizlerden en az seviyede etkilenmelerine vesile olabilen güçlü bir sivil toplum kuruluşu” dedi. 

Başkan Çakır, MÜSİAD’ın sadece işadamlarıyla sınırlı olmadığını, toplumun tüm sorunları ile ilgili zaman zaman aydınlatıcı raporlar hazırlayarak görüşler ortaya koyan önemli bir sivil toplum kuruluşu olduğunu ifade etti. MÜSİAD’ın dinamikliğini Malatya’da da sürdürdüğünü anlatan Başkan Çakır, “Geçtiğimiz günler içerisinde MÜSİAD’ın yeni yönetimi oluştu. Bizler de daha önce MÜSİAD’da hem üye olarak da hem yönetimde görev alarak bu camianın içerisinden gelen bir kişi olarak, etkinliğinin Türkiye genelinde olduğu gibi Malatya’da da artarak, güçlenerek devam etmesini gönülden arzu ediyoruz. Çünkü gerçekten üreten, ekonominin yükünü taşıyan bütün sanayicinin içerisinde ve onlara yol gösterici bir yapıda. Bu açıdan da MÜSİAD’ı her zaman önemsiyoruz. Değerli başkanıma, yönetimine ve tüm MÜSİAD camiasına yeni yönetimin hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Mehmet Balin de ziyaretinden dolayı Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a teşekkür ederek, “Sayın Başkanımla daha önce MÜSİAD’da kendisinin başkanlığındaki yönetim kurulunda bulunduğum bir dönem yaşadık. Başkanımızı bu vesileyle çok iyi tanıyoruz. İnşallah bundan sonra da yine başkanımla birlikte, bize vereceği enerji ile bir dizi çalışmalar yapacağız. Rabbim inşallah hayırlı eder, bizleri başarılı kılar, birlikte güzel bir dönem geçirmeyi nasip eder, teşekkür ediyorum” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız