SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Her Zaman Samimi Olacağız'

A- A+ PAYLAŞ

AKP Belediye Başkan adayı Ahmet Çakır, propaganda çalışmalarını sürdürüyor. Zaman zaman söylentiler çıkarıldığını öne süren Çakır, bunlara inanılmamasını istedi.

Çakır'ın çalışmaları ile ilgili olarak sekreteryasından yayınlanan bülten şöyle:

"AK Parti Malatya Belediye Başkan Adayı Ahmet Çakır,Mahalle ve esnaf gezilerini sürdürüyor.

Ahmet Çakır,seçim gezileri kapsamında Temelli Pasajındaki esnaflarla sabah kahvaltısında bir araya geldi.Kahvaltı sırasında esnafların sorunlarını dinleyen Ahmet Çakır,Malatyaspor’la ilgili görüşlerini de dile getirdi.Malatyaspor’la ilgili iyi bir çalışma yapılması gerektiğini ifade eden Çakır,Malatyaspor’un mevcut borçlarının masaya yatırılıp netleştirilmesi gerektiğini söyledi.Çakır,seçildikleri zaman Malatyaspor’la ilgili çalışmalarının olduğunu da sözlerine ekledi.

Kahvaltının ardından Ahmet Çakır ve il başkan vekili Hacı Bayram Yılmaz birlikte esnafları ziyaret ettiler.

Belediye Başkan Adayı Ahmet Çakır daha sonra AK Parti’de aday adaylığında bulunan Haluk Önalan, Rıza Sinanoğlu ve Naci Şavata’yı da ziyaret ederek desteklerini istedi.İlk Olarak Haluk Önal’ı ziyaret eden Çakır,Malatya’ya hizmet için hep beraber çalışacaklarını belirtti.Önalan’da aday adaylığı süresinde hazırladığı Malatya’nın sorunlarının içeren kitapçığı Çakır’a vererek,önemli olanın projeleri kimin hazırladığı değil,Malatya’ya yapılacak hizmetin olduğunu söyledi.

Ahmet Çakır ve beraberinde il başkan vekili Hacı Bayram Yılmaz daha sonra Rıza Sinanoğlu’nu ziyaret etti.Rıza Sinanoğlu’da gönüllerinin Çakır'la birlikte olduğunu ve her türlü desteği vereceklerini belirtti.Son Olarak Naci Şavata’yı ziyaret eden Çakır,Şavata’nın da hazırladığı projeleri seçildikleri takdirde değerlendireceklerini söyledi.Naci Şavata ise,her zaman Çakır’ın yanında olduklarını ve çalışmalarda destek vereceklerini söyledi.

Belediye Başkan Adayı Ahmet Çakır Akşam’da Özalper Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Özalper Mahallesinde bulunan Özlem Sitesinde coşkulu bir kalabalık tarafından karşılanan Çakır,burada yaptığı konuşmada öncelikli hedeflerinin Malatya’nın modern ve yaşanılabilir bir şehir yapılması olduğunu bunun içinde kısa ve uzun vadeli projelerinin olduğunu söyledi.

Ahmet Çakır konuşmasına şöyle devam etti;

“Malatya’nın 20-30 yılını planlamak zorundayız,sadece bugünü düşünmemeliyiz.Malatya’nın en önemli sorunu trafik konusu,kentin belli bir merkezde sıkışması belki de en büyük sorunlarından biridir.Biz öncelikle trafik sorununu kısa sürede çözeceğiz,bununla birlikte yeni bulvarlar yeni yollar açmamız gerekiyor.Bu projelerimizden en önemlisi güney kuşak yolu, biz bu yolları açtığımız taktirde Malatya’nın sıkışmış yapısını rahatlatmış olacağız.”

Belediye Başkan Adayı Çakır son günlerde bazı dedikoduların yayıldığını belirterek,bunlara kesinlikle inanılmaması gerektiğini ifade etti.

Çakır, “Zaman zaman söylentiler çıkıyor.Bizim çok da alışık olmadığımız seviyesiz ölçüsüz eleştirileri görebiliyorsunuz, bunlar çamur at izi kalsın karalama kampanyası.Asla ağzımızdan çıkmayan hiçbir şeye inanmayın, biz geçmiş siyaseti bir tarafa bırakıyoruz AK Parti’den sonra o kirli siyaset bir tarafta kaldı.Biz her zaman halkımızın karşısında samimi olacağız.”şeklinde konuştu.."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız