SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Her Zaman Takipçisi Olacağız"

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:08:44
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili ve MKYK üyesi Öznur Çalık Pütürge ve Yazıhan’da hükümet binalarının yapımı ile ilgili karar alındığını açıkladı.  

"İçişleri Bakanlığı tarafından yürütülmekte olan hükümet konakları projesi ile ülkemize yaraşır yönetim binalarının yapımına başlanmıştır. Battalgazi ve Doğanyol ilçelerimizdeki Hükümet konaklarının yapımı 2013 yılında programa alınmıştır. Yazıhan ve Pütürge illeri Hükümet Konaklarının yapımına dair karar da İçişleri Bakanlığı tarafından onaylanmış bulunmaktadır. Yazıhan ve Pütürge’ye yakışır hükümet binalarının inşası ile bu ilçelerdeki vatandaşlarımız yeni bir hizmet anlayışı ile tanışacaklardır." diyen Çalık, şöyle devam etti: 

“İçişleri Bakanımız Muammer Güler ile yaptığımız görüşmeler neticesinde Yazıhan ve Pütürge hükümet konaklarının yapımı da karara bağlanmıştır. İçişleri Bakanının imzasından geçen projenin resmi olarak üzerinde çalışılmaktadır. Malatya’nın tarihi ve kültürel dokusunu yansıtması, özgün mimariyi ön plana çıkartması planlanan; Yazıhan Hükümet Konağı için 500.000 Lira ve Pütürge hükümet Konağı için 600.000 Lira olmak üzere toplam 1,1 Milyon Lira Bütçe ayrılmıştır. Bu miktar proje için ayırılan 11 Milyon Liralık toplam bütçenin %10’una denk gelmektedir. Proje tamamlandığında Yazıhan ve Pütürge kentsel yapısı ile uyumlu ve aynı zamanda modern yeni hükümet konaklarına kavuşacaktır. Kimlikli, kişilikli yeni hükümet Konakları aynı zamanda vatandaş odaklı hizmet anlayışı ile vatandaşlarımızın işlemlerinin en kısa sürede ve en etkin şekilde gerçekleştirilmesini sağlayacaktır. Devletin şefkatli elini ülkenin her köşesinde temsil etmesi amaçlanan hükümet konakları oldukça önemli bir yere sahiptir. Pütürge ve Yazıhan Hükümet konaklarının en kısa sürede tamamlanması için gerekli çalışmaların ve Malatya’mızın refah seviyesini daha ilerilere taşıyacak bu gibi projelerin her zaman takipçisi olacağız. Pütürgeli ve Yazıhanlı hemşehrilerime birkez daha hayırlı uğurlu olsun diyorum"

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız