SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Her Zaman Üreticinin Yanındayız'

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:50:14
'Her Zaman Üreticinin Yanındayız'
A- A+ PAYLAŞ
 
Kayısının uçaklarda yolculara ikram edilecek olması Malatya’da üreticileri sevindirirken, AKP Malatya İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, "Kayısının uçaklarda yolculara ikram edilecek olması hem kayısı tüketimini arttırmak, hem de kayısının reklamı açısından önemlidir" dedi. 
 
AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık'ın koordinatörlüğünde, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Kalaycıoğlu ve diğer ilgili ve yetkililerin Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu ile görüşüp, kayısının uçaklarda yolculara ikram edilecek olmasına karar verilmesini değerlendiren AKP  İl Başkanı Tüfenkçi, "Kayısı rekoltesi fazlalığı nedeniyle milletvekilleriyle oturup ne yapabiliriz diye istişarelerde bulunduk. THY’nin 200 noktasında kayısının reklam amaçlı da olsa, tüketim amaçlı da olsa uçaklarda yolculara ikram edilecek olması büyük sevinç kaynağıdır. Uçakta yolculara fındık ve üzümün ikram edilmesini kıskanarak karşılıyorduk. Niye kayısı da ikram edilmesin diyorduk. Hamdi Topçu beyin de onaylamasıyla kayısının yolculara ikram edilecek olması, hem kayısı tüketimini arttırmak, hem de kayısının reklamı açısından önemlidir" ifadelerini kullandı.
 
Öte yandan, kayısıyı don vurması nedeniyle 2005'te 30 milyon TL, önceki yıl ise 90 milyon TL civarında üreticilere AKP iktidarlarının destek verdiğini hatırlatan Tüfenkçi, "Üreticinin her zaman yanındayız" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız