SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Her Zaman Yanımızda Olmuştur"

0
Güncellendi - 2019-10-28 01:42:51
A- A+ PAYLAŞ

CHP Malatya Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba beraberinde CHP İl Başkanı Enver Kiraz, İlçe Başkanları ve Meclis Üyeleri ile birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret ederek bir süre görüştüler.

Ziyaret sırasında bir konuşma yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba’yı Malatya’da karşılamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başkan Gürkan, “Malatya ile ilgili her türlü iş ve işlerde her zaman yanımızda olmuştur. İl Başkanımız, Meclis Üyelerimiz, Parti teşkilatı Malatya ile ilgili ortak menfaat olduğu zaman göstermiş oldukları hassasiyetlerden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum.

Uzun yıllardan beri CHP Malatya Milletvekili olarak görev almakta ve Genel Başkan Yardımcısı olması nedeniyle de Malatya ile ilgili iş ve işlemleri yakinen takip etmektedir. Malatya ile ilgili işlerde kendilerinin desteği gerektiği zaman desteklerini talep ediyoruz. Özellikle sosyal ve kültürel etkinliklerde gerek Milletvekilimiz, il başkanımız, gerekse de meclis üyelerimizin desteklerini hep yanımızda hissettik. Bu anlamda da şimdiye kadar yapılan çalışmalardaki desteklerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonraki süreçte Malatya’mızı mazisine layık, istikbale hazırlama noktasında yapacağımız çalışmalarda hep yanımızda olmalarını arzu ettiğimi de belirtmek istiyorum” dedi.

Malatya’nın önemli bir kent olduğunu belirten CHP Malatya Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, “Büyükşehir Belediye Başkanımıza görevinde bir kez daha başarılar diliyoruz. Kenti öne çıkaran çok farklı özelliklerimiz var. Sayın Başkanımızda bu konuda duyarlı. Özellikle tarihi ve kültürel anlamda Malatya’nın marka kent olması için geçmiş dönemlerde yapmış olduğu çalışmalar önemli onunda altını çizmek lazım.

Kenti kent yapan sadece binaların çokluğu, caddelerin büyüklüğü, mahallelerin çokluğu değildir. Kenti kent yapan o kentin yetiştirmiş olduğu kıymetlerdir, kültürüdür, sanatıdır, siyaset adamıdır. Malatya’nın gelişmesi ve çoraklaşmaması anlamında gereken kıymetin verilmesi gerektiğini belirtmek istiyorum. Hem tarihsel hem kültürel anlamda Malatya Türkiye’nin en önemli kentlerinden biridir. Kentimiz hem siyasetçi anlamında çok önemli kıymetler yetiştirmiş hem de sanat ve kültürel anlamda Türkiye’ye mal olmuş insanlar yetiştirmiştir. Bu değerlerin yaşatılması anlamında başkanımıza da çok görevler düşmektedir. Değerlerimizin unutulmaması, unutturulmaması gerekiyor.

Malatya’nın tanıtılmasında Sayın Başkanımıza destek olacağız. Malatya Kayısı Festivalinin yeniden yapılmasını çok anlamlı bulduğumuzu belirtmek isterim. Film Festivalinin devam ettirilmesini içten desteklediğimizi belirtmek isterim. Bu konularla ilgili üzerimize düşen bir görev olursa yapmaya hazırız. Bu tür etkinlikler kentin marka değerine çok büyük katkı sunacağına inanıyorum. Umarım Malatya bu dönemde daha fazla gelişir, kabuğunu yırtar ve hak ettiği değeri bulur” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Bynedimyan (4 yıl önce)
    Lakin dilinizle söylediğinizi bedeniniz tasvip etmiyor gibi geldi
    0
    0
    Yanıtla
  • Halil (4 yıl önce)
    Hangi partiden olursa olsun malatya için çalışan herkese saygın sonsuz. Hizmette siyaset ikinci planda olmalıdır hizmet adam işidir
    0
    0
    Yanıtla