SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Her Zaman Yanında Olacağız"

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:55:17
A- A+ PAYLAŞ

Anadolu Esnaf Sanayiciler ve İş Adamları Derneği'nin (ANESİAD) Organize Sanayi Bölgeleri Komisyonunun düzenlediği Programda Esnafla Sanayici bir araya gelerek  istişare toplantısı yaptı.

ANESİAD Malatya Şubesi toplantısı Günaysan Makine Sanayi Firmasının konferans salonunda gerçekleşti. Toplantıya, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, AKP Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı, Başbakan Ahmet Davutuoğlu'nun Başdanışmanlığı görevinde iken AKP’den milletvekili aday adaylığı için istifa edenTaha Özhan Eyüp Sultan Camii Hatibi Talha Toğrulca, ANESİAD Komisyon Başkanı Muhammet Yüksekler, ANESİAD Malaya şube başkanı Resul Kocamaz, İŞGEM müdürü Necip Cengil, 1. Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Remzi Yaşar, 2. Organize Sanayi Müdürü Vahap Erdem'in yanı sıra çok sayıda esnaf, sanayici ve iş adamı katıldı.

POLAT " YEŞİLYURT BELEDİYESİ OLARAK HER ZAMAN ESNAF VE SANAYİCİLERİMİZİN YANINDAYIZ"

Eyyüp Sultan Cami Hatibi Talha Toğrulca'nın kardeşlik, birlik ve beraberliğin önemi hakkındaki konuşmasıyla başlayan toplantıda konuşan Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, "ANESİAD Derneği Türkiye'nin esnaf, sanayici ve iş adamlarını bir araya getiren çok büyük bir sivil toplum örgütüdür. İlk kuruluş aşamasında bizlerde Malatya şubesi olarak hizmette bulunmuştuk. Bizler Allah'ın izniyle böyle istişare toplantılarıyla karşılıklı fikir alışverişleriyle birlikte Malatya'mızın Sanayisini geliştirip büyüteceğiz. Biz Yeşilyurt Belediyesi olarak her zaman esnaf, sanayici ve iş adamlarının yanında olacağız. Ben İnanıyorum ki ilerleyen zamanlarda Malatya'mız, Yeşilyurt'umuz sanayisiyle, kültür ve turizmi ile bir cazibe merkezi olacaktır. Ben tekrardan bu istişare toplantısını düzenleyen ANESİAD Malatya Şubesi yönetimine teşekkür ediyor. Başarılar diliyorum." dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız