SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Her Zaman Yanınızda Olacağım'

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:04:09
'Her Zaman Yanınızda Olacağım'
A- A+ PAYLAŞ

AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, 30 Temmuz'da, izinden dönen askerlerin üs bölgelerine ulaşması için yol emniyetini sağladığı Şırnak'ta, PKK'lı teröristlerce düzenlenen saldırıda şehit düşen Malatyalı Piyade Teğmen İbrahim Tanrıverdi’nin ailesini ziyaret etti.

Büyükşehir belediye Başkanı Ahmet Çakır ve AKP İl Başkanı Hakan Kahtalı’nın da eşlik ettiği ziyarette Çalık, şehidin annesi ve babası ile bir süre görüştü ve taziyelerini sundu.

Ziyarette şehidin annesi Gafure Tanrıverdi, “Benim oğlum şehit oldu. Benim ciğerim ağrıyor. Bizi aradılar, biz gücümüzü onlardan almak istiyoruz. Bizim gücümüz kalmadı. Artık kan dursun. Artık yeter. Anneler ağlamasın, ciğerler parçalanmasın. Ben hiç bir zaman şehidimin arkasında yıkılmam” dedi.

Şehidin babası Hasan Tanrıverdi, “Allah hükümetimize ve devletimize zeval vermesin. Vatanımız sağ olsun. Şehidimizin toprağı bol olsun. İnşallah herkese faydası olur.  İnşallah sabırlı olacağız. Biraz zor, ama Allah’ın takdiridir” dedi. Bu esnada Çalık’ın gözyaşlarını tutamayarak ağladığı görüldü.

Şehit annesi Gafure Tanrıverdi, Çalık ve Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır'dan oğlunun isminin yaşatılması talebinde bulundu.

CUMHURBAŞKANI İLE GÖRÜŞTÜRDÜ..

Ziyarette Çalık, şehit annesi Gafure Tanrıverdi'yi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile telefonla görüştürdü. Anne Gafure Tanrıverdi, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşürken, “başkanım” diyerek hitap etti ve Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşürken,  “Allah razı olsun. Sağ olun başkanım. Ben bir anneyim.  Teşekkür ederim başkanım, vatan sağ olsun. Ben öyle bir güçlü kaldım ki, ben çok güçlüydüm. Allah razı olsun, vatan sağ olsun. Çok sağ olun, vatan sağ olsun başkanım. Allah razı olsun. Başkanım” şeklinde cevaplar verdiği görüldü.

Cumhurbaşkanı da şehit annesine, "Her zaman yanınızda olacağım" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız