SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Her Zaman Yanınızda Olduk"

0
Güncellendi - 2019-03-12 20:39:50
A- A+ PAYLAŞ

Arguvan Belediye Başkanı ve CHP Belediye Başkan Adayı Mehmet Kızıldaş, 31 Mart yerel seçimi öncesi ziyaretlerini dur durak tanımaksızın sürdürüyor. Başkan Kızıldaş, seçim çalışması sırasında Karahöyük, Koçak ve Kuyudere mahallelerini ziyaret etti. Mahalle sakinleriyle bir araya gelen Kızıldaş, Arguvan’lıların yoğun ilgisiyle karşılaştı.

“ARGUVAN’IMIZIN ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİRİYORUZ, ARGUVANIMIZI GÜZELLEŞTİRİYORUZ”

Bir seçim süreci yaşıyoruz, bu süreçte sizleri ziyaret edip, sizlerle bir araya gelip, değerli hemşerilerimizle sohbet etme imkânı buluyoruz diyen Başkan Kzıldaş, “Sadece seçim süreçlerinde değil her zaman sizlerle bir araya geliyoruz. Tüm mahallerimiz bizim için büyük öneme sahip, Karahöyük’te bunlardan biri. Karahöyük inanç yapısıyla birçok mahallemize örnek olacak nitelikte, üst düzeyde memurların yetiştiği önemli bir mahallemiz. Karahöyüğü önemsiyor elimizden geldiğince hizmet etmeye çalışıyoruz. Mahallemizde bulunan inanç merkezlerimize hassasiyetle yaklaşıyoruz. Şah Sultan, Hatun Cici bizim kutsal mekânlarımız. Kutsallarımızla ilgili çalışmalarımız devam edecek. Hıdır Ağa ziyaretimizin de Sivas Tabiat ve Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu Müdürlüğüyle yürüteceğimiz ortak çalışma sonucu eksiklerini gidereceğiz. Her anlamda, her alanda hizmet etmeye çalışıyoruz. Arguvan’ımızın yıllardır birikmiş sorunları vardı. Bu sorunlara çözüm getiriyoruz. Arguvan’ımızın çehresini değiştiriyoruz, güzelleştiriyoruz” dedi.

“GÜZEL BİR BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDEYİZ”

Arguvan Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Adayı Mehmet Kızıldaş, “Farklı kesimler zaman zaman seçime yönelik dedikodu yapıyorlar. Bu dedikodulara asla kulak asmıyoruz. Partililerimiz bizlere sahip çıkıyorlar, ciddi anlamda bizlere destek veriyorlar. Güzel bir birlik ve beraberlik içindeyiz. Seçimi de çok büyük farkla alacağımızdan eminim. Arguvan’da Cumhuriyet Halk Partisinin seçimi kaybetmesi demek Türkiye’nin umutlarının bitmesi demek. Seçime yönelik bir kaygımız yok ama oylarımızın üstüne bir yenisini eklemek, oylarımızı biraz daha yukarı çıkarabilmek, partimizin bayrağını daha yukarılara kaldırabilmek en büyük amacımız. Bunu başarabilirsek bizim için büyük bir gurur olacak. 31 Mart akşamı başarımızı birlikte kutlayacağız. Seçim sloganımızda olduğu gibi Martın Sonu Bahar” ifadelerini kullandı.

Ericek ve Koçak mahallerini ziyaret edip teke tek evleri dolaşan Başkan Kızıldaş’ın son durağı Kuyudere Mahallesi oldu.

“ARGUVAN’DA CHP DIŞINDA HİÇBİR PARTİNİN KAZANMA ŞANSI YOK”

Kuyudere mahallesi sakinlerinin yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Kızıldaş, “Kuyudere düşünceleriyle, inanç yapısıyla, yetiştirdiği kanaat önderleri ve ileri gelenleriyle her zaman bizlere örnek olmuştur. Bende değerli büyüklerimden öğrendiklerimin ışığında ilerliyorum. 1914 yılında ilk dedeler toplantısını yapıldığı önemli bir yer Kuyudere, baskının yoğun olduğu dönemde bile cesaret göstererek bir araya gelebilmiş yürekleri yetiştiren yerdir. Kuyudere Alevilik adına yolun yordamın gösterildiği bir nokta olan Kuyudere’nin önemi bizim ayrı bir yere sahiptir. Atatürk’ün kurmuş olduğu Türkiye Cumhuriyetinin kazanımlarını sürdürmek isteyen, çocuklarımızın geleceği kararmasın diye mücadele eden kişileriz. Atatürk CHP’yi kurduğu zaman bu ülkenin aydınlık insanlarına emanet etti. Atatürk’ün emanetine hep birlikte sahip çıkacağız. Bizler sahip çıkmaksak bu ülkenin geleceği karanlıklara mahkûm olur. Arguvan’da CHP’nin dışında hiçbir partinin kazanma şansı olamaz. Biz birlik ve beraberliğimizi bozmayalım. Burası dedeler köyü bu köye bölünmek, parçalanmak yakışmaz. Aleviler Türkiye’nin sigortasıdır. Biz bu seçimden ne kadar güçlü çıkarsak Arguvan o kadar gururlu olacaktır” şeklinde konuştu.

“DÖRT YIL ÖNCEKİ ARGUVAN’LA ŞİMDİKİ ARGUVAN’A BİR BAKIN”

Arguvan Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Adayı Mehmet Kızıldaş, Yaptığımız hizmetler ortada, 4 yıl önceki Arguvan’a ve şimdiki Arguvan’a bir bakın, yollarınız, şuan içinde bulunduğumuz kültür evi, bunlar yaptığımız ortak çalışmaların eseri. Dedeler köyüne yakışacak bir yer Kuyudere inşa edeceğiz. Ben prensip gereği, inanç önderlerimizin öğrettiklerinin gereği verdiğimiz sözün arkasında durmayı, arkasında duramayacağımız sözü vermemeyi ilke edindik. Sözünü verdiğimiz her şeyi yapmak zorundayız. Sizlerin sorunlarını çözmek için gayret içinde olacağız” sözlerini kaydetti.

Bülten 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız