SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Her Zaman Yanlarındayız"

0
Güncellendi - 2016-01-06 01:55:21
A- A+ PAYLAŞ

Yapılanmasını tamamlayan Tarım ve Hayvancılık Platformu, Vali Süleyman Kamçı’ya nezaket ziyaretinde bulundu. Tarım ve Hayvancılık Platformu Başkanı İhsan Akın, ziyarette Vali Kamçı’ya koyun yününden yapılmış ‘seccade’ hediye etti.

Ziyarette, Tarım ve Hayvancılık Platformu’nun kuruluş çalışmalarına ilişkin bilgiler veren Platform Başkanı İhsan Akın, Malatya Tarım ve Hayvancılık Platformu olarak Malatya’nın hayvansal ve tarımsal üretimini daha geliştirmek amacıyla tek çatı altında toplandıklarını söyledi. Platform çatısı altında, tarım ve hayvancılıkla ilgili kurum ve kuruluşların yanı sıra eğitim kurumları, Tarım meslek lisesi, ziraat odaları ile bazı birliklerin yer aldığını kaydeden İhsan Akın “Burada amacımız Malatya’mızdaki tarım ve hayvancılığı en iyi noktaya taşımak ve gelişmesine katkıda bulunmak. 8 ay gibi bir süre bu platformun oluşması için çalıştık. Tüzüğümüzü hazırladık. Arkadaşlarımızla istişarelerde bulunduk. Bu nokta da bakanlarımızı ziyaret ettik. Sizleri de bilgi amaçlı bir ziyaret ettik. Bizleri kabul ettiğiniz için platform üyeleri arkadaşlarımız adına teşekkür ediyorum” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Süleyman Kamçı ise, tarım ve hayvancılığın Türkiye için vazgeçilmez bir sektör olduğunu vurguladı. Malatya’nın tarımsal üretiminde kayısının öncelikli olduğunu ancak hayvancılığın da büyük önem taşıdığını kaydeden Vali Kamçı, “Özellikle küçükbaş hayvancılık ile alakalı geliştirmemiz gereken çok konu var. Arkadaşlarımızın bu konuda önerileri olacak tabi biz onların her zaman yanlarındayız. İnşallah hayvancılıkta da tarım da daha ileri gideriz” diye konuştu.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız