SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Her Zaman Yanlarındayız"

0
Güncellendi - 2016-08-17 20:15:03
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, 15 Temmuz darbe girişimi sırasında kışladan tankların çıkmasına engel olmaya çalışırken yaralanan Malatyalı Komiser Yardımcısı Kemal Cavit Alpdemir’i evinde ziyaret etti.

POLAT,  “ŞEHİT YAKINLARIMIZIN VE GAZİLERİMİZİN HER ZAMAN YANINDAYIZ

66.Mekanize Piyade Tugayı içerisinde darbe girişimine destekte bulanan isyancılara karşı yapılan müdahalede Boğaziçi Köprüsüne giderek tankların kışladan çıkmasına engel olmaya çalışan Kemal Cavit Alpdemir çapraz ateş sonucu bacağından ve kalçasından yaralanmıştı. Komiser Yardımcısı Alpdemir’i evinde ziyaret eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, sağlık durumunun günden güne iyiye gittiğini belirterek, “15 Temmuz gecesinin karanlığı Cavit Alpdemir gibi kardeşlerimiz sayesinde aydınlık bir sabahı getirdi. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize de acil şifalar diliyorum. Bizler her zaman şehit yakınlarımızın ve gazilerimizin yanındayız. Cavit kardeşimizin durumu hamdolsun günden güne daha iyiye gidiyor” ifadelerinde bulundu.

“DARBEYE KARŞI HEP BİRLİKTE TEK YÜREK OLDUK”

Başkan Polat, “Darbeye karşı milletimiz bir bütün oldu. Hep birlikte tek yürek darbeye karşı durduk. Çok şükür böyle kahraman, mübarek bir milletimiz var. Ömer Halis Demir gibi Kemal Cavit Alpdemir gibi polislerimiz var. En yüksek mertebeler şehitlerimizin ve gazilerimizindir. 15 Temmuz bir direniş, bir destandır. Torunlarımız tıpkı bizim şimdi Çanakkale’yi öğrenip gururlandığımız gibi onlarda 15 Temmuz’u öğrenip atalarıyla gurur duyacaklar."dedi.

ALPDEMİR, “YİNE EN ÖN SAFLARDA MÜCADELE EDENLE EDERİM”

Bacağından ve kalçasından yara alan Alpdemir, “Çatışma bir buçuk saat civarında sürdü. Vurulduktan sonra yardımın gelmesini bekledim yanımdaki arkadaşlar bilincimin açık olması için sürekli konuşturdular beni. Ambulansla hastaneye kaldırıldıktan sonra vücuduma saplanan mermiler çıkarıldı. Üç ay sonra bir ameliyatta bunun için geçireceğim. Ne aldığımız yaralar ne çektiğimiz acılar bizim vatan sevgimizi azaltmaz. Bu gün yine böyle bir hamle ile karşı karşıya kalsak yine en ön saflarda mücadele edenlerden olurum” ifadelerini kullandı.

Bülten

yeşilyurt

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız