SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hergün 2 Bin Kişiye İftar Yemeği

0
Güncellendi - 2015-12-27 22:52:50
Hergün 2 Bin Kişiye İftar Yemeği
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Esenlik Şirketi organizasyonu ile Ramazan ayı boyunca iftar çadırı ve gezici aşevi ile her akşam 2 bin kişilik iftar yemeği ikramı yapılacak. 

İftar çadırı Malatya Büyükşehir Belediye binası yanında kuruldu. Bu yıl iftar çadırı, kitap fuarı ve teravih sonrası etkinlikler Malatya Büyükşehir Belediye binası yanında gerçekleştirilecek. Geçtiğimiz yıllarda iftar çadırı Yeni Camii yanında kuruluyordu.

Ramazan ayı boyunca yapılacak etkinlikler hakkında bilgi veren Malatya Büyükşehir Belediyesi Esenlik Şirketi Genel Müdürü Hulusi Boyraz, “Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Çakır’ın talimatıyla Esenlik olarak organizasyonunu üstlendiğimiz ramazan ayı etkinlikleri çerçevesinde iftar çadırı ve gezici aşevi ile her gün 2 bin kişilik iftar yemeğini sponsor firmalarımızın desteği ile iftar saatinde değerli misafirlerimize ikram edeceğiz” dedi.

Boyraz, “Süper marketlerimizde müşterilerimize gül şerbeti ikramında bulunacağız ve özel indirimlerimiz olacak. Şehrimizin Ramazan ayına hazırlanması ve Ramazan süresince huzur ve mutluluğu insanımızla birlikte yaşamak için çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

Esenlik olarak her yıl Ramazan ayına özel etkinlikler gerçekleştirdiklerini ve bu etkinliklerin geleneksel hale geldiğini hatırlatan Boyraz, "Farklı bir manevi atmosferin yaşanacağı ve oruçlu geçirilecek bu değerli ayda her yıl yaptığımız faaliyetlerimizi devam ettireceğiz. Ramazan etkinliklerimiz inşallah daha renkli geçecek. Büyükşehir belediyemizin yapacağı Ramazan etkinlikleri ile iç içe olacak ve vatandaşlarımızın ramazan sevincini daha rahat yaşamalarını sağlayacak, ferah ortam oluşturacağız” dedi.

Boyraz, "Mübarek Ramazan ayının tüm vatandaşlarımıza ve İslam alemine huzur, bereket ve mutluluk getirmesini diler, birlikteliğimizi ve dayanışmamızı pekiştirecek Ramazanın sevinç içerisinde geçmesini temenni ederim" şeklinde açıklamasını tamamladı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız