SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Herhalde 8 Kişiyle Yenecekler!"

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:32:26
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor teknik direktörü Feyyaz Uçar, mücadelelerinin sonuna kadar devam edeceğini belirtti. Elini masaya vuran ve sinirli olan Uçar, "Kimse sandalyesinin üzerinde rahat oturmasın" ifadesini kullandı. 

"8 KİŞİYLE BAŞARACAKLAR!"

Tokatspor karşılaşması sonrası basın mensuplarına açıklamada bulunan Uçar, "Herhalde bizi test ediyorlar diye düşünüyorum. Konya'da 10 kişi ile yenemediler. Kendi sahamızda 9 kişi yine yenemediler. Herhalde 8 kişi yenmeyi başaracaklar" dedi.

Bir hayli sinirli olduğu gözlenen tecrübelki teknik adam, "Takımımı tebrik ediyorum. 9 kişiyken bile futbol adına rakibimizden daha iyi şeyler yaptığımızı düşünüyorum. Yine pozisyonlarımız ve kaçırdığımız goller var. Geriye yaslanmadık, yine atak yapmaya çalıştık. Şimdi bizim sakin ve sabırlı olmamız lazım. Kulübümüze ceza gelebilir, sıkıntı olabilir. Şimdi sakin olacağız ama yolumuz zor" ifadelerini kullandı.

Uçar, mücadelelerinin sonuna kadar devam edeceğini belirterek, "Bana göre ilk kırmızı kart doğru değildi. Çünkü oyuncum rakibini zaten görmedi. Kasti bir hareketle alakası yok Arkasındaki topa ayağını yükseltti. Zaten oyuncum 1.70 bir adam, onun ayağına yükseltse ne olacak? Her neyse, iyi mücadele oldu. Mücadelemiz sonuna kadar devam edecek. Kimse bu ligde rahatlamasın. Kimse sandalyesinin üzerinde rahat oturmasın. Sonuna kadar mücadelemiz devam edecek" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız