SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Herhalde Gerekir Ama.."

A- A+ PAYLAŞ

Malatya’daki bayramlaşmalar sırasındaki sohbet konularından biri de “erkek sığınma evinin gerekip gerekmediği” sorusuydu. Bu konu, belediyedeki bayramlaşma sırasında bir kez daha gündeme geldi.

AKP milletvekili Öznur Çalık’ın, “Belediye Meclisi üyesi Asuman Sarıtaş’ın, bir süre önce verdiği ve reddedilen “kadınlardan psikolojik şiddet gören erkekler için sığınma evi” yapılması önergesine atıf yaparak “Malatya’da bir erkek sığınma evinin kurulmasının gerekip gerekmediğini" yolundaki sorusuna AKP milletvekili Cemal Akın; “ Herhalde gerekir ama meclisteki erkek üyeler hanımlarından korktukları için önergeye evet dememiş olabilirler” diye yanıt verdi.

AKP’li meclis üyesi Sıddık Özdemir bu öneriye sıcak bakmadığını belirtirken, önerge sahibi Asuman Sarıtaş; “Gerçekten önemli bir konu. Belediye olarak bir an önce bu sığınma evini yaptırmalıyız.” diyerek önergesinin arkasında olduğunu belirtti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız