SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Herhangi Bir Pazarlık Yapılmadı"

0
Güncellendi - 2016-04-17 18:58:20
A- A+ PAYLAŞ

  • AYMS Teknik Direktörü Buz, maç sonrası maç ve hafta içerisinde yaşananlarla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Alima Yeni Malatyaspor'un Teknik Direktörü İrfan Buz, oynadıkları futboldan dolayı herkesten özür diledi.

Maç sonrası  gazetecilere açıklamada bulunan Buz, "Maçtan önce şöyle bir durum ortaya çıkmıştı; biz tabi zor şartlarda gittik Kayseri Erciyesspor deplasmanında kazandık. Kazandığımız 3 puandan sonra kendimizi Play-Off potasında bulduk. 40 puanla çok önemli bir müsabakaya çıktık. Maalesef kaybettik. İstediklerimizi sahaya yansıtamadık" dedi.

"TARAFTARLARIMIZ İÇİN ÇOK ÜZGÜNÜM"

Buz, taraftarların kendilerine verdiği desteğe karşın kendilerinin onlara gerekli karşılığı veremediğini söyledi.

Tecrübeli teknik adam, "Seyircilere teşekkür etmek istiyorum. İnanılmaz derecede bizi desteklediler. Allah razı olsun. Biz onlara o karşılığı maalesef veremedik. Demek ki bazı maçları kaldırmak durumunda değiliz. Hava çok sıcaktı ve golü atanın avantaj sağlayacağı kesindi. Maalesef golü biz yedik. Özellikle orta sahamızda daha diri, daha dinamik, daha baskılı olmamız gerekiyordu. Daha kreatif olmamız gerekiyordu. Oyuncularım şuana kadar inanılmaz bir mücadele örneği verdi. Her şeylerini ortaya koydular. Maalesef bugün istediğimiz sonuç olmadı. Üzgünüz. Altınordu'yu tebrik ediyoruz. Gerçekten burada en üzüldüğüm taraf, seyircilerimiz. Bu ambiyansta, bu güzellikte isteneni veremedik. Onlar için gerçekten çok üzgünüm" diye konuştu.

"HERHANGİ BİR PAZARLIK YAPILMADI"

Hafta içerisinde takımın antrenmana çıkmamasıyla ilgili de değerlendirmede bulunan Buz, "Burada oynayan futbolcular inanılmaz derecede karakterli bir futbolcu topluluğu. Hiçbir tane karaktersiz bir adamımız yok. Burada hiçbir pazarlık falanda yapılmadı. Play-Off ya da başka bir pazarlık söz konusu değil. Futbolcu kardeşlerimiz burada çok normal bir şekilde yönetimle istişare içerisinde konuşmuştur. Ne kaptanımız Vedat Kapurtu ne de herhangi bir oyuncumuz orada yanlış bir şey yapmadı" ifadelerini kullandı.

"HERKESİN MALATYA ŞEHRİNİ TANIMASI GEREKİYOR"

Buz, karşılaşmanın hakemlerini de sert bir dille eleştirerek, şunları söyledi: "Mağlubiyetlerden sonra mazeretlerin arkasına sığınmak istemiyoruz. Çünkü her şey kendi elimizde. Çok istedik ama olmadı. Üzüldüğüm bir başka taraf; gol ofsayt ya da değil, bunu tam olarak bilmiyorum. Yalnız federasyonu da tebrik etmek istiyorum. Biliyorsunuz bugün atanan hakem Giresunlu. Başka hakem yok muydu? Birde karnesine bakıyorum, 8 haftadır altıncı hakem. Burada herkesin Malatya şehrini iyi tanıması gerekiyor. Böyle her şeyi yemez burası. Bir ikincisi kazanırsın kaybedersin bu aysı mesele. Ama buradaki insanlara yazık günahtır. Burada en son pozisyonda bir yan hakem çıkıyor, sen zaten istiyorsun can havliyle 1-1'i bulmaya ama sen dört metre ofsaydı vermediğin zaman yukarıdaki insanlar sana teşekkür mü edecek? Biz ceza alacağız, insanlar burada ceza alacak artık çileden çıktı diye. Hakemlerle ilgili ne olacak onu merak ediyorum. Para cezası, kapatma cezası. Ben mi yanlış gördüm? Dört metre ofsayt. Sen insanları çileden çıkarmak istiyorsan bunları yap. Gerek yok. Buna üzülüyorum."

"İSTEDİĞİMİZ GİBİ OLMADI"

Buz, mağlubiyetten dolayı üzgün olduklarını ifade ederek, "Futbolcuların mücadelesini beğenmedim. Hep birlikte daha fazla istedik. Bugün istediğimizi ortaya koyamadık. Zaten onun arkasına da sığınmıyoruz. Forvette, orta sahada oynayan arkadaşlarımız istediğini ortaya koyamadı. En fazla ona üzülüyoruz. Kayseri Erciyesspor maçından sonra 3 gün bu maça hazırlanmaya çalıştık ama istediğimiz gibi olmadı. Alima Yeni Malatyaspor ve Malatyalıları ciddiye alacaklar. Sen bu mücadeleyi vereceksin ona göre de sen hakem atamasını yapacaksın. Olay böyle değil. Bizimde çoluk çocuğumuz var. Benim istediğim, bizi de bir yere koysunlar. Biz, oynadığımız futboldan dolayı üzgünüz" dedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

18 yorum yapılmış

  • ata (7 yıl önce)
    Umut nayir sahada resmen yürüdü,bir sıkıntısı varsa hocasına desin oynamasın,
    0
    0
    Yanıtla
  • mahmut kılıçarslan (7 yıl önce)
    Umut zorla oynuyordu.Acaba bir sıkıntısı mı vardı?Erken yapılacak bir iki değişiklik galibiyet getirebilirdi.
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYAM (7 yıl önce)
    5 Lira verip 10 lira verip küfür edeceğim stresimi atacağım diyen insanlar oldukça küfür ehlinden olmak kaçınılmaz ilk yıl olmasına rağmen ligde kalmak başarılı seneye daha iyi olabiliriz irfan hoca ve ekibine başarılar
    0
    0
    Yanıtla
  • Servet (7 yıl önce)
    Umut denilen adam forvetse bu takımda playoff zaten hayaldir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Barış (7 yıl önce)
    İrfan Buz çok değerli bir insan ve hoca.yerinde olsam bundan sonra gençleri oynatrm.kalan 4 haftada.mevcut futbolcular ellerinden gelenin en iyisini yaptlar.onlardan bu kadar.
    0
    0
    Yanıtla
  • eyyup (7 yıl önce)
    yönetim kesenin ağzını açsaydı bu yıl playoff oynardık diğer takımlardada istek yok
    0
    0
    Yanıtla
  • Halil (7 yıl önce)
    Canın sağolsun hocam. yine de başarılısın
    0
    0
    Yanıtla
  • Huseyin (7 yıl önce)
    yazik sadece yazik
    0
    0
    Yanıtla
  • Uğur Türkan (7 yıl önce)
    Bakarmısınız "Küme Düşme Potasındaki" takımı kurtaran Teknik Ekibe atfedilen yakıştırmalara bakıyorum da iğreniyorum. Yazık size be "Play Off'a Girememişler"...Yok artık yaa düşmesine kesin gözle bakılan takımı kurtaran teknik heyeti ve Futbolcu Kardeşlerimi Yürekten Kutluyorum..
    0
    0
    Yanıtla
  • mustafa (7 yıl önce)
    gençleri oynatın bu haftadan sonra
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (7 yıl önce)
    Maçın hakemi Giresun bölgesinden. Giresun playoff potasında. Bu maça atanması başından beri yanlış. Adam ikili pozisyonlarda avantaj kuralını hep rakipten yana kullandı... yani deyim yerindeyse ince ince doğradı bizi. Ha birde biz bu hakemin değirmenine su taşıdık... İrfan Buz her maça değişik bir kadro ile çıkıyor. TRT spor yorumcuları bile artık şu kadroyla çıkar dememeye başladılar.. AZUKA diye harbi bir oduncu var sahada.. Anlayan beri gelsin ne yaptığını... Şurası gerçek ki bu kadro ve bu anlayışla seneye yine nal toplarız nal.
    0
    0
    Yanıtla
  • Cemil Teke (7 yıl önce)
    Bencede bazı taraftarlar güzelim şehri rezil ediyor en ufak bişeye küfür bu taraftarlar ile hıç bir yere varamayiz yenmek kadar yenilmek te var normal bu
    0
    0
    Yanıtla
  • BAYRAM (7 yıl önce)
    Küfürbaz bir taraftar grubuna sahibiz,Vekilimiz Öznur ÇALIK, SAYIN VALİ, sayın belediye başkanı,ve başka bayanlar ve çocuklar maçtalar,ama bazı terbiyesizler ağıza alınmayan küfürlerle şehrimizi rezil ediyorlar,3 haftadır galip geliyon takımı alkışlayacan utanmaz küfürbazlar,böyle taraftar maça gelmesin utanmazlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • kerim Dayı (7 yıl önce)
    takım kazanmayı istemedi.kazanmak içinde gayrette etmediler.dolayısıyla dirençsiz bir takımı Altınordu yendi.yani yönetim görsün futbolcuların durumunu?
    0
    0
    Yanıtla
  • çarmuzulu (7 yıl önce)
    söyleyecek çokşey var geçelim seneye şimdiden güzel bir takım kuralım.
    0
    0
    Yanıtla
  • M.Sinan Öztan (7 yıl önce)
    Neresinden bakarsan bak,isteksiz koşmaktan aciz,çekilen şutların yerinin bulmadığı ve yenilgiyi hakeden bir AYMS vardı sahada.Bu mağlubiyetin baş sorumlusu İrfan Buz'dur.En büyük yanlışlardan biride Azuka'nın sahada ne yaptığı belli olmayan bir futbolcuyu ilk 11'de sahaya sürmesi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yılmaz (7 yıl önce)
    Bizde üzülüyoruz. 3 4 gündür hayalimde 43 puan.Nasıl olur.Yine kendi evimizde.Anlamıyorum yine mağlubiyet.Ummadığımiz bir yer.playoff potası içindesin.Ha gayret olabilir mi. Derken moralimiz bozuldu.maça diyecek bir şey yok.kötü oynadık.Umarım gelecek sezon direk süper lige çıkarız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet kaplan (7 yıl önce)
    Ruhsuz umut nayir takımın içine eden ruhsuz futbolcu lar ve hakem skoru belirledii
    0
    0
    Yanıtla