SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Herhangi Bir Teknik Direktörle Konuşmadık"

0
Güncellendi - 2017-05-31 17:55:46
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek yaptığı açıklamada, "İrfan Buz hocamızın sözleşmesi sona erdi. Kendisine teşekkür ederek yeni sözleşme yapmayacağımızı söyledik. Basında adı geçen teknik direktörlerin hiçbirisi ile oturup konuşmadık. En kısa zamanda yeni teknik heyetimizi belirleyeceğiz" dedi.

Sarı-siyahlı takımda sözleşmesi sona eren Teknik Direktör İrfan Buz ile yola devam edilmemesi ve olası teknik direktör adaylarıyla ilgili İHA’ya açıklamada bulunan Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, basında adı geçen teknik direktörler ile herhangi bir görüşmelerinin olmadığını ifade etti.

"Hocamızla sözleşmemiz sona erdi ve biz de yeni sözleşme yapmadık"

Gevrek, İrfan Buz’a emeklerinden dolayı teşekkür ettiklerini ve kendisiyle yola devam etmeyeceklerini paylaştıklarını belirterek, "İrfan hocamıza emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Hocamızla sözleşmemiz sona erdi ve biz de yeni sözleşme yapmadık. Bu tür ayrılıklar futbolda her zaman vardır, bundan sonra da olacaktır. Kendisi bizim için her zaman özel ve saygın bir konumda olacaktır. Tabii Süper Lig’de kalıcı olabilmemiz için kolları erken sıvamamız ve işe bir an önce koyulmamız gerekiyordu. Buna ilk olarak teknik heyet konusunu netleştirerek başlayalım istedik. Yeni hocamızı inşallah birkaç güne netleştireceğiz" dedi.

"Henüz herhangi bir teknik direktörle oturup konuşmadık"

Gevrek, henüz herhangi bir teknik adamla görüşmediklerini de belirterek, "Basında çıkan isimler de dahil olmak üzere henüz herhangi bir teknik direktörle oturup konuşmadık. Bülent Korkmaz, Ertuğrul Sağlam ve Sergen Yalçın isimleri dolaşıyor. Tabii bu isimler Türk futbolunun emekçi isimleri. Ama söylediğim gibi henüz kimseyle oturup konuşmadık. Birkaç gün içerisinde bir teknik direktör ismi üzerinde yoğunlaşıp, bunu kamuoyu ile de paylaşacağız" ifadelerini kullandı.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

51 yorum yapılmış

  • tankut44 (6 yıl önce)
    neyi bekliyorsun başkan
    0
    0
    Yanıtla
  • caner (6 yıl önce)
    Zamanında belediye takımı yönetirken biz beceremiyoruz, sivil yönetim gelsin de şu işle ilgilensin dediklerinde, bunun gerçekleşmesi için maalesef yıllar geçti. Adil bey bu işe önayak oldu ve gerçekleştirdi. Ve yaptığı şey az buz değil. Hariçten okumayın arkadaşlar, istemiyoruz seni falan ne demek ya, ayıptır günahtır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Erdem (6 yıl önce)
    Malatya haber neden diğer yorumumu görüntülemiyosunuz. Yorumunda herhangi bir ahlaksız kelime vs. Yazmıyo. Acaba istemediğiniz yorum diyemi yayınlamıyosinuz. Şunu bende gördüm sezon sonu olduğu gibi şu an da Adil başkanı hedef alan bütün yorumları yayınlıyor,başkanı takdir eden insanların yazılarını görüntülemiyosunuz. Bu ayıp size yeter. Bütün vatandaşlar da bilmelidir ki MALATYA haber taraflı,dürüst haber yapmayan bir süredir,bugün benim yorumum yarın sizin yorumunuz okunulmayacaktır. Okuyanlara saygılarımla...
    0
    0
    Yanıtla
  • Sademalatyali (6 yıl önce)
    Gorusulen hocalar iyi bulent bey yok listede once takimin menafeti katiliyorum Duygusaliga Asla Yer yok Musta Resit hoca daha tercubeli gibi geliyor Trabzonda istenilmeyen futbulculari getire bilir hayirlisi olsun bekleyelim gorelim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa Kadribeyoglu (6 yıl önce)
    İrfan Buz tanıdığım en dürüst ve namuslu hocalardan birisidir. Burada anlaşılan şu ki İrfan hoca MENEJER ve Malatyaspora başkan olmak isteyen ve burada çıkar sağlamak isteyen lobilere kurban gitmiş. Ben Malatyalıların yerinde olsam İrfan Hoca ya sahip çıkarım... İrfan Hoca gibi donanımlı hoca Türkiye'de Bir elin parmakları kadardır... İrfan Hoca Malatyada PORTO modeli uygulamak için gece gündüz proje hazırlayan, araştırma yapan donanımlı bir hocadır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bunu anlayacak vizyonlu yönetim lazım amötörce yönetim olursa günü kurtarma ve şov peşinde oyunlar görürüz sonu küme düşmek
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet gündüz (6 yıl önce)
    Ertuğrul sağlam,Mustafa Reşit Akçay yada Alex'in hoca olarak gelmesini isterim. Alek Brezilya futbolunu biliyor oyuncu da getirir. Yabancı transferinde acele etmemek lazım yerli olarakta Mustafa pekdemek, Koray Fb dem Yiğit ya da Hakan Çinemre, BJK tan Ömer Şişmanoğlu, Altınordu'dan Fatih alınsa iyi olur. Fatih büyük yetenek kaçırmamak lazım, Büyük takımların göndereceği birkaç yabanı da iş görür. Stoch, Beck, linnens, hatta Emenike kesinlikle defansı ortasına ön liberoya ve forvetwe tecrübe şart.Biekaç genç yabancı da alınsın
    0
    0
    Yanıtla
  • istiyosanız Arda Turan ı da getirelim...
    0
    0
    Yanıtla
  • basri terece (6 yıl önce)
    Süt oğlan ilk günden seni hiç sevmedim Bundan sonraki yıllarda'da sevmeyeceğim kesin.Sen bu takımın başkanlığına hiç yakışmadın ve yakışmıyorsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Erdem (6 yıl önce)
    Bakıyorumda sezon sonuna doğru İrfan hocayı taşlayan ve taşlatan şu an irfan hocanın süper teknik adam olduğunu söylüyorlar. Biraz dürüst olun dürüst. Son haftalarda rakip takımların puan kaybetmelerinden dolayı bizler süper lige çıktık. Süper ligdede herzaman şans bizden yana olmaz. Burda birkaç tanesi yazmış yok efendim Ahmet Çalık falan gelsin diyorlar. Ahmet ÇALIK'ın bugüne kadar MALATYASPOR'a tek kuruş katkısı olmuşsa söyleyin,bizde bilelim. Yazık,yazık hemde çok yazık. Hem ahde vefa diyeceksin hemde Adil GEVREK'i yerden yere vuracaksın. Kusura bakmayın bir iki grubun demesiyle başkanın koltuğu belli olamaz. Elbetteki futbolda düşüşde vardır,çıkışta. Ancak,şu iyi bilinmelidir. Başkan kulübü şaibesiz yönetmişse bu çok iyi yönetim anlamına gelmektedir. Bizlerde toplumdayız,toplumumuz Başkan ve ekibini başarılı buluyordu ancak şu an süper ligdeyiz başkan yeni yönetim belirlemek zorundadır,çünkü biraz bütçeyi güçlü tutması gerekiyor. Adil başkanın önderliğinde güçlü bir yönetimin olması elbetteki hepimizin ortak beklentisi. Tenik direktörede gelince M.Reşit Akçay öncelik olmalı veya Ertuğrul Sağlam,Sergen Yalçın gibi hem izleyiciyi heyecanlandıran hem açık futbol oynatan ve izleyiciye zevk veren teknik direktörler tercih edilmelidir...
    0
    0
    Yanıtla
  • ibrahiM44 (6 yıl önce)Erdem isimli kullanıcı yorumuna
    Bu güzel yorumunu küme düşünce de yazarsin #AdilGevrekİstifa
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali Basri Tezel (6 yıl önce)
    Zico, Daum, Lucescu, Gerets gibi ligi bilen yabancı hoca gelsin.
    0
    0
    Yanıtla
  • NUMAN (6 yıl önce)
    Teknik heyete Super Lig ayarında biri deniliyorsa, Yönetim içinde Super Lig ayarında biri lazım. Adil GEVREK BIRAK İSTEMİYORUZ SENİ.
    0
    0
    Yanıtla
  • huseyin (6 yıl önce)
    nedeni ney onuda acikla bilelim bari
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (6 yıl önce)
    En küçük bir başarısızlıkta beddualar sana döner, iflah olmazsın sayın başkan. İrfan hocaya en az 5 hafta şans verilmeli vefa bunu gerektirir. Gittiği takımı düşüren Bülent Korkmaz'dan hoca olmaz yazık etme Başkan.
    0
    0
    Yanıtla
  • Cenk (6 yıl önce)
    İrfan hoca'nın oynattığı futbolu beğenmesemde mevzu Bülent Korkmaz olunca o bile gözüme Jose Morinho gibi gözükmeye başladı.Madem bu basiretsiz adamı getirecektiniz İrfan hocayı niye gönderdiniz. Yönetimin yaptığı işi anlamak mümkün değil...
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (6 yıl önce)
    Adil başkanım Bülent Korkmaz'dan ve daha birçok sözde malatyalıdan daha has Malatyalı olan irfan hocaya yapılan bu hatadan dönüp tekrar anlaşın lütfen. Ulusal basında bile karar kınanıp şok gelişme diye verildi. Size basit bir misal vereyim: her şey yolundayken 3 kupa almış Fatih terimi durduk yere görevden alan g.saray 4 senediriflah olmuyor. Kimsenin ahı yerde kalmaz seneye düşeriz millett
    0
    0
    Yanıtla
  • bayram (6 yıl önce)
    ne olur hatalı transfer yapmayınız,Geçen ikinci devre alınan futbolcular ortada hatalı transferler yine aynı hataları yapmayalım yazık paraya
    0
    0
    Yanıtla
  • abayram (6 yıl önce)
    Malatyam uyuma millet tranferi bitirdi sen daha hocayı göndermenin derdindesin. 1 lig yolculuğun hayırlı olsun. süper lig bize bol geliyor sanırım.
    0
    0
    Yanıtla
  • m güler (6 yıl önce)
    Bülent korkmaz denen futbolcu sözde hemşiremiz futbolculuk zamanında bir konuşmasında trilyonda verseler Malatya da ne işim var diyen biri diye konuşuluyordu Malatya ya yakışmayan bir şahsiyettir.sakın sakın sakın ola düşünmeyesin başkan adam gibi adam Malatya ya yakışan Ertuğrul sağlam kardeşimizdir.
    0
    0
    Yanıtla
  • ARY (6 yıl önce)
    Mehmet Ali AYDINLAR gelsin ve Malatya sporu süper ligde tutacak teknik heyeti , kadroyu kursun.Bu işler büyük güç ister.Malatya spor kendi gelirini yaratmasa onun bunun parsıyla,yardımıyla,bakımıyla birşey olmaz Malatya lion,Ayax gibi olmaya başlamalı.
    0
    0
    Yanıtla
  • e.k. (6 yıl önce)
    BÜLENT KORKMAZ GELİRSE ASANSÖR OLURUZ. NET
    0
    0
    Yanıtla
  • Alparslan (6 yıl önce)
    Başkan 3 4 tane süper lig de oynamış tecrübeli adam al. Bunlar forvet ve orta saha olsun. Vagner love û al. Forvet orta saha lazım bize. Gol olmadan olmas bu iş. Kaliteli adamları getir. Takımın 70 80 milyon tl bütçesi var. Paraya biraz kıy. Yoksa süper ligde tutunamayız.
    0
    0
    Yanıtla
  • VAİZOĞLU 44 (6 yıl önce)
    SAYIN BAŞKAN AMAN SAKIN ETRAFIN DOLDURUŞUNA GELMEYESİN! KİMİNLE GÖRÜŞÜRSEN GÖRÜŞ AMA SAKIN BÜLENT KORKMAZ DENEN ADAM BEDAVAYA BİLE GELSE SAKIN GETİRMEYESİN AMAN HA AMAN ANLADIN MI BAŞKAN AKILLI OL! MALATYANIN KADERİYLE GELECEĞİYLE KUMAR OYNAMA BU İŞLER ŞAKAYA GELMEZ! BURASI SÜPER LİG BURASI KURTLAR SOFRASI! AMAN BİR ACEMİLİK YAPIP YANLIŞ YAPMAYASIN...
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet ali (6 yıl önce)
    15 sene önce süper lige çıkmadan önce 2 ligde iken içerde dışarda hiçbir maçını kaçırmadığım ve sonuna kadar destek verdiğim Malatyasporumuzun süperligdeki ilk maçını sabırsızlıkla bekliyoruz saha yetişmemiş ilk maç beşinci hafta Galatasaray maçı ve ben maça gidemedim. Niye mi biriktirdiğim paralar kale arkası biletini almaya yetmedi sene 2001 veya 2002 kale arkası bilet fiyatı 20 tl. Bu vefasızlarr o zamanda varmış şimdi de varlar herşey rant olmuş bunlar için adam harcamayı iyi bilir bunlar emeğe zerre kadar saygıları yok bunların. Bende kombine alacaktım şimdi vazgeçtim benim gibi kaç arkadşımda benimle aynı kanıda. Alın takımınızı başınıza çalın
    0
    0
    Yanıtla
  • Ayıp be bütün memleketin diline düşürdünüz Malatyayı. Neyse kapatalim bu defteri. Acımız büyük ülkemizin başı sağolsun. Şehitlerimize Rabbim rahmet eylesin. Yakınlara sabırlar versin
    0
    0
    Yanıtla
  • Mucahit Aslan (6 yıl önce)
    Lucescu
    0
    0
    Yanıtla
  • kadir (6 yıl önce)
    yazık çok yazık.. böle bi yönetimin futboldan uzak olduğu net ve açıkttır… şampiyonlukta malatyalı göz yaşı dökmezken. irfan hoca göz yaşı döktü.. başarıysa başarı da var.. başarılı hocayı gönder.. başarısız bülent korkmazı getir.. yuhhhh
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet timur (6 yıl önce)
    Kariyeri, yaşı, eğitimi ve başarıları belli ve Malatyaspor sevgisi ortada olan İrfan BUZ hoca ile toplantı yapıldı mı acaba? İrfan hocanın transfer listesi, istediği oyuncular, kalacaklar ve gidecekler hakkındaki raporları incelendi mi? Bütçe pazarlığı yapıldı mı? Hocanın gidişi doğru ya da yanlış demiyorum ama sayın GEVREK, süreci şeffaf bir şekilde açıklamalıdır. Yoksa en ufak bir başarısızlıkta İrfan hocanın gölgesi, yeni stadın üstünden gitmez ve tribünler bu yönetimi teneke bağlayıp uğurlar. Yönetimden kapsamlı bir açıklama almak her taraftarın hakkıdır.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44 Şeytandereli (6 yıl önce)
    Ertuğrul Sağlam getirin ve Galatasaraydan ayrılmak isteyen Sinan Gümüşü hemen Transfer edin Başkan. BAŞKAN bizi buraya getirdi helpet bir Bildiği var İrfan Buza ÇOK ÇOK TEŞEKKÜR ler Malatyalarin Gönlünü Feth etti
    0
    0
    Yanıtla
  • Sademalatyali (6 yıl önce)
    Malatyali ne varsa canili varlikar icinde her seyin eni iyini bilur en guzelini en dogrusunu her seyin degerini bilir maltyali degerlerine en sadik insanlardir.bir konuyu bahane ederek malatyaliya laf atan laf vurmaya calisan yanlis adamdir. .sadce malatyami gonderdi butun takimlar aynisini yapiyor malata yapincami biriletine batiyor.hayirli geceler.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hulki kır. (6 yıl önce)
    Yönetim yine Amatörce bir iş yaptı. Artık yönetimde Kendi kendini sorgulamalı. Süper Lig tabiri caizse kurtlar sofrası. O LOBİ denilen kavram mutlaka oluşturmalı. Kolay gelsin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bedirhan (6 yıl önce)
    Sayın başkan futbolda böyle ayrılıklar var demiş, bir sabah hocayı arayıp sözleşmen bittiği için seninle çalışmak istemiyoruz demek yok. Biraraya gelirsiniz şartlarınızı karşılıklı koyarsınız anlaşmazlıklar olursa, zor şartlarda süperlige çıkarmış hocanızı onure eder hoş bir şekilde gönderirsiniz veya malatya daki süperlige çıkma şenliklerinden sonra konuşur ayrılırsınız. Hocayla devam edeceğim diyerek almanya ya gidince mutlu haberi vermezsiniz. Sayın başkan bu bir Malatyalıya yakışmadı şık olmadı, Vefa bir semt değil. Siz istesenizde istemezsenizde İrfan Buz gönüleri fethetti. Cüneyt Erşenin yaptığı ankete İrfan hocanın gönderilişini doğru buluyormusunuz cevabına %87 hayır, %13 evet çıktı. Yani olaki başarısızlığınızda ayağınıza kurşun sıktınız. Morinho gibi hoca getirirsin umarım hadi hayırlı işler.
    0
    0
    Yanıtla
  • mustafa! (6 yıl önce)
    Sayin baskan hoca olarak ya haci yada bulent Hocayi istiyoruz
    0
    0
    Yanıtla
  • Hagi neysede bulent korkmaz. aman allahim kabus gibi bir sey olur bulenti malatya nin basina ancak elaziglilar ister
    0
    0
    Yanıtla
  • burak inan (6 yıl önce)
    irfan buzla devam etmek istiyor bu seyirci. kaçınız hayal ediyordu lige çıkmayı? neymiş iyi oynamamış. yahu adam alman ekolünden gelme. bir söz var herkes oynar almanlar kazanır diye. geleceği kuracak adamı kaybettik. sergen yalçın falan demişsiniz, bu adamlar sadece günü kurtarırlar. sergen oturupta malatya'da yaşar mı 2 yıl? biraz akıl mantık yahu. proje takımı olma şansınız kaybettik. malatya halkını da anlamıyorum tüm değerleri kaybetmişiz....
    0
    0
    Yanıtla
  • Aykut (6 yıl önce)
    Doğru karar.İyi bir hoca ile anlaşılmalı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Nihat (6 yıl önce)
    İrfan Buz iyi bir hoca ancak duygusal davranıp eski futbolcuların çoğu ile devam ederdi bunu daha önce Yücel İldiz le yaşadık halbuki bizde 3 veya 5 kişi dışında süper lig seviyesinde oyuncu yok.Onun için şu an boşta olan Mustafa Reşit Akçay en uygun isim olarak görünüyor. 17- 20 arası yeni futbolcu lazım. Kalacak isimlerde Azubike, Murat Akçay, Pareria , Rahman Buğra,Kaleci Ertaç olabilir bunlarda ancak yedek olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • KATILIYORUM KESİNLİKLE. KALDI Kİ İRFAN HOCA TAMAM EYV CİDDEN HAS MALATYALI GİBİ ADAM AMA SEDATI OYNATIYO GİDİYO ÖNEMLİ MAÇTA KALEYE HAKAN CANBAZ I KOYUYO. HOCAM BUNLAR TOĞÇU DEĞİL DİYE BAĞIRIYO MİLLET ADAM ISRAR EDİYO. O HAKAN KALECİSİ YÜZÜNDEN KAÇ MAÇ PUAN KAYBETTİK. SAÇMA SPAN GOLLER YİYODU.
    0
    0
    Yanıtla
  • cengiz (6 yıl önce)
    bence sergen yalcin getirilmeli..bu takimda tek degismemesi gereken adil gevrektir..malatyanin gördüğü ne yaptığını bilen tek baskandan biridir..
    0
    0
    Yanıtla
  • vatandaş (6 yıl önce)
    umarım seneye tekrar dusersınız.bu takımın nereden geldıgını cabuk unuttunuz.
    0
    0
    Yanıtla
  • ibrahiM44 (6 yıl önce)
    Bu sehir futboldan anlamiyor bu stad boşuna yapıldı.Eskişehir. göZtepe sivasin cikmasi lazımdı. #AdilGevrekİstifa.irfan hocam seni seviyoruz.bu şehre fazlasin umarim futbolu bilen bir yönetim ve sehirlerle anlasirsin
    0
    0
    Yanıtla
  • ibrahiM44 (6 yıl önce)
    Baskandaki havalara bak sanki maddi olarak güçlü Fatih Terimi alacak .irfan hocam hakkını helal et .kümeye duaer bu takim #AdilGevrekİstifa bu yönetim gidene kadar Malatyaspor taraftarligina reklam arasi irfan hocayi alan takım cok şanslı
    0
    0
    Yanıtla
  • Utku (6 yıl önce)
    Bülent Korkmaz ve ismi geçen tüm hocalar, İrfan Buzdan kat be kat daha kalitelidir. Üstelik Bülent Korkmaz hemşehrimiz. Saygısızlık yapmayın! Hangi hoca gelirse gelsin başarılı olacaktır. Yorum yazanların çoğu İrfan Buz ve surekasinin sosyal medya trolleri. Yani gerçek taraftarın gerçek düşüncesi değil.
    0
    0
    Yanıtla
  • Utku (6 yıl önce)
    İrfan Buzun gönderilmesi yerinde bir karar. İşe hoca değişikliği ile başlamak mantıklı. İyi bir hoca, genç topçular hem ligde kalmak icin hem de geleceğe yönelik istikrar ve başarı için olmazsa olmaz. Adil Gevrek ilk defa kulüp hayrına bir iş yaptı. Bir de "yeni" ibaresi kaldırılırsa dört dörtlük olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mayer (6 yıl önce)
    Hocayı göndermek büyük nankörlük
    0
    0
    Yanıtla
  • Gurbetçi 44 (6 yıl önce)
    Karar doğru ama ismi geçen Teknik Diretörler de bir o kadar yanlış tercih olur. Mustafa Reşit Akçayı alırlar umarım. İrfan Buz hocayı savunan hemşerilerime şunu yazmak isterim ki, onca puan farkı olmasına rağmen zar zor 2.olarak çıkabildik ve bunda İrfan hocanın yanlış kadro tercihi ve oyuncu değişiklikleri en büyük etkendi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Cahit (6 yıl önce)
    Sen istifa et başkan...Bu işin seninle olmayacağını İrfan hocayı göndererek ispatladın...yetersizsin İrfan hoca sana rağmen bu takımı şampiyon yaptı sense onu kovdun...git menajerlerin eline düş küme düşür ve rahatla...ha bu arada 30 40 kişi loca alacaktık kaç lira olursa olsun artık o Malayaspordan rant elde etmeye çalışan lobiler provokatörlere satarsın biz yokuz
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya spor (6 yıl önce)
    Yanlış karar verdiniz irfan hocayla devam edecektık başkan ismi geçenler para avcıları hep bırak onlara yüreğiyle takıma sahip çıkan bir hocamız var irfan hocanın gitmesini istemiyoruz
    0
    0
    Yanıtla
  • Codi44 (6 yıl önce)
    Çok bilen...çok yanılır.çok konuşan çok yalan söyler.....yazık...kimi getireceksiniz merak ediyorum. Nerde boş beleş adam var.....
    0
    0
    Yanıtla
  • Eray (6 yıl önce)
    Chiristoph Daum u getir başkan, İrfan hoca yı neden gonderdiginide açıkla eğer lig başlar işler iyi gitmezse sıra sana gelir taraftarlar 11 yılın özlemini bekliyor kimse hayal kırıklığını kaldıracak durumda değil
    0
    0
    Yanıtla