SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Herkes Açıkça Görmeli"

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:45:10
A- A+ PAYLAŞ

CHP Parti Sözcüsü Haluk Koç, okullardaki kıyafet serbestisinin temel amacının eğitim birliğini ve laik eğitim kavramlarını yok etmek olduğunu iddia etti. Koç, Suriye sınırına kurulacak olan Patriot füzeleriyle ilgili olarak, "Başkalarının kontrolündeki bir kumanda işleviyle, Türkiye her an iradesi dışında istemediği bir çatışmanın içine itilebilir" dedi. 

CHP Parti Sözcüsü ve Genel Başkan Yardımcısı Haluk Koç, MYK toplantısı sırasında parti genel merkezinde bir basın toplantısı gerçekleştirerek gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

“SURİYE OPERASYONU, NATO OPERASYONUNA DÖNDÜ”

CHP'li Haluk Koç, Suriye sınırına yerleştirilecek olan Patriot füzeleri ile ilgili olarak İran'ın Dini Lideri Ayetullah Hamaney'in baş danışmanı bir tuğgeneralin açıklama yaptığını söyleyerek, bu açıklamada "Ankara şunu bilmelidir ki, eğer Patriotlar Suriye'ye yapılacak bir müdahale için hazırlıksa, Ankara eskisinden çok daha fazla bedel öder" ifadelerinin yer aldığını bildirdi. Rusya'nın eleştirilerinin ardından İran'dan da bu konuda eleştiriler geldiğini söyleyen Koç, "Türkiye'nin topraklarında artık NATO gücü de olsa yabancı askerler bulunacak" dedi.

Haluk Koç, "Esas burada önemli olan artık Suriye'de yaşanan olaylar ya da 'Suriye operasyonu' diyelim bir NATO operasyonuna dönmüş olmasıdır. Bu Patriotlar sadece Türkiye'nin savunması için değil, aynı zamanda İsrail'in savunması için Türkiye topraklarında konuşlandırılmıştır" diyerek, Patriotların gelmesine en çok sevinen ülkenin İsrail olduğunu söyledi. Başbakan Erdoğan'ın ise bu konulara cevap vermek yerine İspanya'da futbolculara 'Burada berber yok mu?' dediğini ve bundan dolayı vakit bulamadığını ifade etti.

“TÜRKİYE İSTEMEDİĞİ BİR ÇATIŞMANIN İÇİNE İTİLEBİLİR”

CHP Parti Sözcüsü Haluk Koç, İsrail İstihbarat Örgütü MOSSAD'ın yan kuruluşu olan 'Depka' isimli internet sitesinde bir analiz metnin yer aldığını belirterek, sitede yer alan analizin içeriğinden bahsetti. Analizde, Patriotların bir ABD-Türkiye ortak operasyonu olduğundan ve Suriye'ye yönelik ortak harekat ihtimalinin İsrail'i rahatlattığından bahsedildiğini söyleyen Koç, ayrıca Suriye konusunda NATO'nun devreye girmesinin Gazze'ye uygulanan saldırıları dünya gündeminden uzaklaştırdığının yer aldığını kaydetti. Bu durumdan dolayı analizde "Teşekkürler Türkiye" ifadelerinin yer aldığını söyleyen Koç, " 'Gözler Suriye ve Türkiye'ye çevrildi bizler rahat ettik' diyor, 'Teşekkürler Türkiye' diyor" şeklinde konuştu. 

"İsrail rahatlıyorsa, adeta MOSSAD üstü örtülü olarak değil, alenen teşekkür ediyorsa bütün bu operasyonların Malatya'daki radar üssünün, Patriotların asıl kime yarar sağladığını artık herkesin açıkça görmesi gerekiyor” diyen Koç şunları söyledi:

“Başkalarının kontrolündeki bir kumanda işleviyle, Türkiye her an iradesi dışında istemediği bir çatışmanın içine itilebilir. Bu konuda CHP'ye ve Türk halkına ciddi sorumluluklar düşüyor. Bu konudaki uyarılarımızı dikkatle ülkemizin ulusal çıkarları doğrultusunda yapmaya devam edeceğimizi ifade ediyorum."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız