SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Herkes Bilsin ki..'

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor Kulübü Başkan Yardımcısı Orhan Kaya, destek verilse de verilmese de sonuna kadar takımın başında olacaklarını söyledi.

Yönetim olarak birlik ve beraberlik içinde hareket edeceklerini söyleyen Başkan Yardımcısı Orhan Kaya, "Biz en zor günlerinde Malatyaspor'un iyi günlere ulaşması için elimizden ne geliyorsa yaptık. Bundan sonraki süreçte de Malatyaspor'un başında olmaya devam edeceğimizi herkesin bilmesini istiyoruz. Biz takıma destek verilse de verilmese de sonuna kadar bu görevi sürdüreceğiz. Tabi ki takıma destek verilse daha güzel işler yapabiliriz, ancak destek verilmese de biz elimizden ne geliyorsa yapacağız" diye konuştu.

'Kulüp başkanı' olacağı yönündeki haberleri yalanlayan Kaya, "Benim Malatyaspor'a başkan olacağım yönünde söylentiler var. Takımımızın başkanı Haşim Karadağ'dır. Ben kulüpte başkan yardımcısı olarak görevimi sürdürmekteyim. Önemli olan kulüpte kimin başkan olduğu değildir. Önemli olan yönetim olarak takıma neler verdiğimiz ve vereceğimizdir" dedi.

Boluspor maçının hedeflerini belirleme açısından önemli bir maç olduğunu ifade eden Kaya, "Deplasmanda oynayacağımız Boluspor maçından en az bir puan ile dönmek istiyoruz. Boluspor maçı hedeflerimizi belirlemek açısından çok önemli. Zor geçecek olan bu müsabakaya biz de yönetim olarak iştirak edeceğiz. Taraftarlarımız için 10 otobüs kaldırmayı planlıyorduk, ancak Boluspor yönetimi güvenlik gerekçesiyle bu talebimizi kabul etmedi. Bu nedenle Bolu'ya taraftar götürmeyeceğiz" diye konuştu.

Boluspor maçının galibiyet primini 5 bin TL olarak açıklamayı düşündüklerini söyleyen Kaya, "Bu maçtan iyi bir sonuçla döneceğimize inanıyoruz. Bu konuda teknik heyet ve futbolcularımıza güvenimiz sonsuz" ifadelerini kullandı. Malatyaspor'da birlik ve beraberliğe ihtiyaç olduğunu vurgulayan Kaya, Malatyaspor'u özlenen günlerine kavuşturmak için herkesin çaba sarf etmesi gerektiğini sözlerine ekledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız