SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Herkes Bir Hesap İçerisinde..''

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor Başkanı Hikmet Tanrıverdi, kongre öncesi durumla ilgili değerlendirmelerde bulundu.. "Şu an herkes bir hesap içerisinde. Bunun içerisinde siyasi gelişmelerden tutun da.." diyen Tanrıverdi, İstanbul'da önümüzdeki günlerde yapılacak ve kararını vermesini etkileyecek toplantıyı transferleri, Taner olayını anlattı.

Tanrıverdi, TV Malatya'nın Salı akşamki ana haber bülteninde Özlem Tatlı'nın sorularını yanıtladı.

"HEDEFİ OLAN HOCA.."
Tanrıverdi, Teknik Direktörlüğe Levent Eriş'in getirilmesi konusunda, "Bu arayışlarımız sürecinde baktığımız tek şey hedefi olan, Malatyaspor’u misafir olduğu 2. ligden süper lige çıkaracak bir hocaydı. Bu çalışmaları yaptık ve sonuçta Levent hocada karar kıldık. Kendisi de zaten tek hedef, şampiyonluk hedefiyle geliyor. Malatyaspor’un burada misafir olduğunu düşünüyorum ben. Malatyaspor’un süper lige dönmesi lazım. Kendisi de aynı görüşte. Bugüne kadar her gittiği takımda bir hedef kovalamış hoca. Malatyaspor için iyi bir hoca seçimi diye düşünüyorum.

Levent Eriş, düzgün, kaliteli bir hoca. Netice itibarıyla, geçmişine baktığınızda hedefe koşan takımlarda olmuş. 3. ligden başlamış aldığı takımları şampiyon yapa yapa, sonuçta Vestel Manisa’yı süper lige çıkartarak bu noktaya gelmiş. Bizim futbolcularımızdan çalıştırdığı oyuncularımızla yaptığımız görüşmeler, genel olarak futbol camiasındaki görüşlere baktığımızda, Levent hocanın bize uygun hoca olduğunu düşünüyoruz." dedi.

SADECE VOLKAN İÇİN TEKLİF GELDİ..
Malatyasporlu futbolculara olan talep konusundaki bir soru üzerine de Tanrıverdi şunları söyledi:

"Şu anda sadece Volkan için resmi bir teklif var, Bursaspor’dan. Onlar da iki oyuncu vermek istiyor. Görüşmemiz sürüyor. Diğer oyuncularımızla ilgili herhangi bir gelişme yok. Şu anda Emrah yurt dışında. Rizespor’la görüştü, bize bir teklif gelmedi. Biz de beklemedeyiz. Bilal’le ilgili 2-3 kulüple görüşülüyor. Daha tam manasıyla bir anlaşma zemini sağlayamadık."

TANER KONUSU..
Malatyaspor Başkanı, Sakaryaspor'da kiralık olan Taner'le ilgili son durumu ise şöyle anlattı:

"Yaptığımız sözleşmeye göre, Sakaryaspor sözleşmenin gününü geçirmiş durumda. Ama ortada bir iyiniyet sözkonusu. Sakarya’da yeni bir yönetim oluşturuyor. Taner’in nişanlısı İstanbul’da, ailesi Sakarya civarında oturuyor. Malatya’ya gelmek istemiyor. Bu doğrultuda Sakaryaspor yöneticileri bugün gelecekti, gelemediler, yarın gelecekler. Bir şekilde konuşacağız. Bizim gönlümüz Taner’in kalmasından yana. Onun için Sakaryalı yöneticiler de çok ciddi oranda talepkarlar. Bakalım. Ya biz onları, ya onlar bizi ikna edecek. Bir şekilde anlaşacağız."

KONGRE ÖNCESİ..
Tanrıverdi, "24 Haziran'daki kongre öncesinde değerlendirmeleriniz neler? Ne düşünüyorsunuz, neler yapacaksınız?" sorusu üzerine de şöyle konuştu:

"Kongre öncesi, şu anda hoca eksiğimiz vardı, tamamladık. Bundan sonra eksik mevkilere oyuncu transferiyle uğraşacağız. Hocamızla bugün onları tartıştık. Belli hazırlıklar yaptık. Önümüzdeki günlerde transfer çalışmalarına başlayacağız. Malatyaspor’u süper lige taşıyacak bir kadro kurmaya çalışacağız."

İSTANBUL'DA TOPLANTI..
"Kongre ile ilgili İstanbul’da, Sivil Toplum Örgütü başkanlarının katılacağı bir toplantı önümüzdeki günlerde yapılacak. O toplantıyı bekliyorum. Orada konuşacağız. Buraya Malatya’nın önde gelen insanları, örgütlerin başkanları katılacak. Bizim devam etmemiz gibi birşey çıkarsa devam ederiz. Yoksa ona göre tavrımızı belirleriz.

Daha önce söylemiştim. Birlik beraberliği sağlayamazsak, şampiyonluğa her türlü hazırlansak da, camia o şampiyonluğa ulaşılacak birlikteliği sağlayamazsa, sıkıntı olur. Birileri aşağıdan çalışacak, biz yukarıdan şampiyon yapmaya çalışacağız. Dışarılarda birileri konuşacak, bizi yıpratmaya çalışacak.. Öyle bir ortamda şampiyonluğun da olabileceğini zannetmiyorum. Birlik ve beraberlik içerisinde olmak lazım."

HERKES BİR HESAP İÇİNDE..
"Netice itibarıyla, biz 5 yıllık süreçte de çok fazla maddi destek alamıyoruz. Ama en azından geçmiş zamanda destek konusunda daha net bir desteğimiz vardı.

Şu an herkes bir hesap içerisinde. Bunun içerisinde siyasi gelişmelerden tutun, başka düşüncelere kadar birçok noktada farklı hesap içinde olanlar var. Şayet bunlar engellenemezse -ki sizler de görüyorsunuz- Malatya kamuoyunda enteresan dedikodular var. Bu kadar emek verdik, bu kadar zaman harcadık. Herşeyimizi Malatyaspor’a verdik. Ama buna rağmen bazen arkamızdan söylenenleri duyunca, gülmenin de ötesinde çok farklı bir duruma giriyoruz.

Bunları ortadan kaldıracak bir ortam olursa, biz Malatyaspor’u şampiyon yapıp, Süper Lige çıkardıktan sonra bırakacağız. Ama bu ortamı sağlayamazsak da, yine aynı şekilde, ortada birçok insanların konuştuğu, başarısız olmamız için uğraşanlar olursa, zaten şampiyonluk da mümkün olmaz. O zaman çok yıpranırız. Bu tür insanlarla da mücadele edecek gücümüz de gün geçtikçe zayıflar.

Öyle bir ortam içerisinde, bizim tamamen maç sonuçlarına konsantre olmamız gerekirken, bu insanlarla uğraşırsak, o zaman çok sıkıntıya gireriz. O ortamı düzeltmek için uğraşıyoruz. İnşallah toparlarız. Toparlayabilirsek de gelip aday olacağız."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız