SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Herkes Bir SMS'le Destek Vermeli"

0
Güncellendi - 2016-03-13 17:35:26
A- A+ PAYLAŞ

Alima Yeni Malatyaspor, SMS kampanyasını tanıttı. SMS kampanyasında kulübe bağışta bulunmak isteyenlerin ‘Yenimalatya’ yazıp, 7979’a göndermeleri gerekiyor. Kampanyada tek mesaj 6 TL olarak ücretlendiriliyor.

Alima Yeni Malatyaspor’da kulübe sürekli gelir sağlamak için başlatılan SMS kampanyasının tanıtımı, Hilton'da Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Malatya Valisi Süleyman Kamçı, AKP Malatya Milletvekili ve MKYK Üyesi Öznur Çalık, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Alima Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek ve davetlilerin katılımıyla gerçekleştirildi.

"İNŞALLAH BU KAMPANYA AMACINA ULAŞIR"

Alima Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek, tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada, kulüp olarak 'takımına sahip çık' adı altında SMS kampanyasını başlattıklarını ifade etti.

Alima Yeni Malatyaspor'un Malatyalıların ortak paydası olduğunu dile getiren Gevrek, "Bizim için 5 TL ile de katılan, 100 TL ile de katılan aynıdır. Çünkü herkesin takıma sahip çıkması gerekiyor. Bizde herksin takıma sahip çıkması adına bu kampanyayı başlattık. İnşallah bu kampanyamız amacına ulaşır" dedi.

"HERKESİN KAMPANYAYA SAHİP ÇIKACAĞINA İNANIYORUM"

Gevrek, kampanyaya herkesin büyük destek vereceğine inandığını belirterek, şunları söyledi:

"Dünyanın her yerinde 2 milyona yakın Malatyalı var. Biz, Malatyalıların takımlarına sahip çıkıp, katkı sağlayacaklarına inanıyoruz. Biz, sportif anlamda her zaman başarılı olmaya çalışıyoruz. Ama bir de mali konuda da takımımızı iyi yerlerde tutmaya çalışıyoruz. Daha önce Malatyaspor'da yaşanan süreci tecrübe edinerek, takımımızı ekonomik anlamda da sağlam götürmeye çalışıyoruz. Bunun içinde Malatya Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Çakır'a çok teşekkür ediyorum. Battalgazi Belediye Başkanımız, Yeşilyurt Belediye Başkanımız, iş adamlarımız ve yönetim kurulumuza şükranlarımızı sunuyoruz. Ama biz bu desteğin yayılmasını istedik. Herkesin takıma gücü nispetinde sahip çıkmasını istedik. Dolayısıyla da bu kampanyayı başlattık. Ben dünyanın her yerinden bu kampanyaya destek çıkılacağına inanıyorum."

"BORCUMUZ YOK"

Türkiye'deki takımların en büyük sıkıntısının mali konular olduğuna dikkat çeken Gevrek, "Alima Yeni Malatyaspor olarak borcumuz yok. Ufak tefek sıkıntılarımız oluyor. Aksamalar oluyor ama borçsuz bir kulübüz. Yönetim kurulundaki arkadaşlarımızla beraber bu konuda çok hassas davranıyoruz. Daha önceden yönetim kurulundaki arkadaşlarımız bu konuyu çok iyi götürmüşlerdi. Çok güzel bir sistem kurmuşlardı. Kulübü borçsuz devraldık. Bizde, burayı borçsuz aldık inşallah bizden sonra gelecek olanlara da borçsuz devredeceğiz. En büyük hassasiyet gösterdiğimiz nokta budur. Çünkü bu konu çok önemli. Bir harcama yaparsınız, istediğiniz transferi yaparsınız ama maalesef olmadı mı gelecek sezona sıkıntılarla girersiniz. Onun için biz dengeli gidiyoruz. Bundan sonrada bu konuda hassas davranacağız. Konuyla ilgili bir gece yapacağız. 150-200 işadamımızı İstanbul'da ağırlayacağız. Orada da takımımızın eksiklerini tamamlayıp, sezon sonunu borçsuz bitireceğiz. Borçsuz bitirmekte bana göre bir başarıdır" şeklinde konuştu.

"SEZONU ORTA SIRALARDA BİTİRİRSEK BANA GÖRE BAŞARIDIR"

Gevrek, herkesin takıma sahip çıkmasını beklediklerini ifade ederek, "Bu sene takımımızdan farklı beklentiler vardı ama sezonu orta sıralarda bitirirsek bana göre büyük bir başarıdır. Çünkü bir bu lige yeni çıktık. Alışmamız lazım. Takımımız iyi gidiyor. Bu sezonu orta sıralarda bitirirsek, önümüzdeki senenin de yapılanmasını yapmış oluruz. Önümüzdeki senede takımımıza hepimiz sahip çıkarak, hep beraber takımımızı bir yerlere getireceğiz. Geçen sene o birlik ve beraberlik içerisinde, takıma herkesin inanmasıyla çok güzel bir şampiyonluk yaşadık. Futbolun sadece spor olmadığını anladık. Futbolun birlik ve beraberliği pekiştirdiğini gördük. Onun sonucunda da şampiyonluğu yaşadık. İnşallah bundan sonrada Yeni Malatyasporumuz, birlikte hareket etmemize vesile olur. Ben inanıyorum ki, bu kampanyaya da bütün hemşerilerimiz katılacak ve Malatya'mıza katkı sağlamış olacak" diye konuştu.

"TAKIMIN OYNADIĞI FUTBOL BİZE GÜVEN VERİYOR"

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ise, Alima Yeni Malatyaspor'a ligde başarılar diledi.

Çakır, takımın oyunuyla göz doldurduğunu kaydederek, "Takım, oyunuyla insanların gönlünden daha çok yer ediniyor. Bunu gözlemliyoruz. Dolayısıyla sonuç ne olursa olsun; Malatyasporumuzun daha iyi oynadığı ve iyi bir takım olduğu vurgulanıyor. Buda bizlere güven veriyor. Neticede biz takımımızın saman alevi gibi geçici bir başarının hiçbir zaman bizi mutlu etmeyeceğini ve kente bir değere katmayacağının bilincindeyiz. Dolayısıyla takımın kalıcı, uzun ömürlü, ayakları yere basan, her zaman futbol oynayabilen, oynadığı futbolla göz dolduran, insanların ruhuna hitap eden bir takımın oluşması hepimizin arzusuydu. Bu yolda gidildiğine yürekten inanıyorum. Yönetimdeki arkadaşlarımızı tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı.

"MALATYA EN BÜYÜK GÜCÜ BU 5 TL'LİK KATKILARDA BULACAK"

Alima Yeni Malatyaspor'un herkesin takımı olduğunu dile getiren Çakır, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bizler bugün hangi görevde olursak olalım, geçici görevlerimiz dahilinde de olsa, görevimiz esnasında da, görevimizden sonrada takımımıza sahip çıkmalıyız. Malatya bizim için ne kadar değerliyse, Malatyaspor'da o kadar değerli. Çünkü hepimizin ortak sevdası. Neticede sevgi sadece gönülden olmuyor, birazda küçük destekler verilmesi gerekiyor. Çok küçük bir destek ama Malatyalılar sahiplenirse, Malatya en büyük gücü bu 5 TL'lik katkılarda bulacak. 5 TL'lik katkı, belki de 100 bin, 200 bin TL'lik katkılardan çok daha önemli olacak. Eğer bu sayı olarak fazlaysa, çok ciddi bir anlam ifade eder. Bütün hemşerilerimizin SMS ile bu 5 TL'lik katkıyı, gönül bağını kurmalarını yürekten arzu ediyoruz. İnşallah işadamlarımızla biraz da Yeni Malatyaspor'a destek verirler. Bu katkıda çok önemli çünkü Malatya'mızın birçok işadamı var. Türkiye'nin her tarafına yayılan işadamlarımız var. Bunların en azından takıma sahip çıkmaları, maddi olarak destek vermeleri çok önemli."

Çakır, gelecek adına umutlu olduklarını da sözlerine ekleyerek, "Bu sene çok iyi oynamamıza rağmen sonuçlarda baktığımızda oynadığımız futbolla, bulunduğumuz puan durumundaki yer içimize sinmiyor. Çok sık futbolcu değiştirmemizin bir neticesi olabilir. İnşallah kemikleşmiş, oturmuş, Malatya'yı özümsemiş; karakteriyle, futboluyla öne çıkmış spor sayımızı da sabit tutabilirsek, inşallah böylece yukarıya çıkabiliriz" dedi.

"YENİ MALATYASPOR GÜÇLÜ BİR ŞEKİLDE LİGE ÇIKTI"

AKP  Malatya Milletvekili  ve MKYK Üyesi Öznur Çalık da, Alima Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek ve yönetim kurulu üyelerine yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür ederek, başarılar diledi.

e7Çalık, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır'a da teşekkür ederek, "Malatyaspor'u Yeni Malatyaspor haline getirirken, Malatya'da bizler dahil olmak üzere çok ciddi manada eleştirilere maruz kalmıştık. Ve o eleştirileri yaparken de, eski Malatyaspor olarak bildiğimizi Malatyaspor'un yaklaşık 30 milyon TL borcu vardı. Malatyaspor'un var olan borçlarının ortadan kaldırılması için Yeni Malatyaspor kuruldu. Yeni Malatyaspor kurulurken de Malatya'da birçok çatlak ses çıkmıştı. 'Eski Malatyaspor'u devam ettirelim' diye cümleler kullanılmıştı. Ama o sürecin sonunda Yeni Malatyaspor çok güçlü bir şekilde bir üst lige çıktı ve şuanda PTT 1. Lig'de mücadele ediyor. Malatya Büyükşehir Belediye Başkanımızın vermiş olduğu desteklerle birlikte o dönemdeki yönetimi de tebrik ediyor ve kutluyorum. Sonrasında görevi Adil Gevrek başkanım devraldı. Hiç kimsenin bilmediği, tanımadığı, beyefendi kişiliğiyle herkes tarafından takdir gören Adil Gevrek, sessiz ve sedasız bir şekilde Yeni Malatyaspor'u PTT 1. Ligi'ne çıkarmak için çok büyük bir mücadele verdi. Bizler eğer bu mücadelede bir nebzede olsa katkıda bulunabildiysek ne mutlu bize" şeklinde konuştu.

"FUTBOL TERİMLERİNİ MALATYASPOR İLE ÖĞRENDİM"

Futbolu ve futbol terimlerini Malatyaspor ile birlikte öğrendiğini dile getiren Çalık, "Deplasmana, bırakın deplasmanı futbol maçlarına da Malatyaspor ile birlikte gitmeye başladım. Futbolun bütün terimlerini de Malatyaspor ile birlikte öğrenmeye başladım. Ofsaydı, faulü, tacı, korneri, forveti, liberoyu, hepsini sizlerin, Malatyalı hemşerilerimizin sayesinde öğrendim. Sonrasında da deplasmana gitmenin ne demek olduğunu öğrendim. En son gitmiş olduğumuz deplasmanda Elazığ'dı. Allah nasip etti, futbolcularımızın da çok güzel oyunuyla maçı 3-0 kazandık. İnşallah bundan sonraki deplasman ve iç saha maçları da futbolcularımızın güzel oyunuyla, başarıyla sonuçlanır. Futbolcularımızın göstermiş olduğu başarı takdire şayandı. İnşallah kalan maçlarda da en iyi sonuçları alır, PTT 1. Ligi'ndeki yerimizi kuvvetlendiririz. Tabi ki hedef Süper Lig. Bunun içinde bütün Malatyalı hemşerilerimin Malatyaspor'a destek vermesi gerekir. Türkiye'de cep telefonu kullanıcı sayısı 72 milyona varmış vaziyette. Malatya'nın nüfusu 800 bin ve yaklaşık 700 bini cep telefonuna sahip. Dolayısıyla her cep telefonu kullanıcısı bir kez, sadece Malatya'dakiler değil, dünyanın neresinde Malatya ruhunu yaşıyor ve yaşatıyorsanız, cep telefonunuzdan 7979'a 'Yenimalatya' yazarak, mesajlarınızı gönderin. Hepimizin ve hepinizin bir mesajda olsa katkısı olsun" diye konuştu.

"KAMPANYANIN FAYDALI OLACAĞINA İNANIYORUM"

Malatya Valisi Süleyman Kamçı ise, büyükşehirlerde Süper Lig'de bir takımın olması şehrin görünümünü değiştirdiğini ifade etti.

Kamçı, "Gençlerin, sporseverlerin ilgisiyle çok değişik bir hava oluşuyor. Türkiye'deki Süper Lig takımlarının o ile gelmesi de büyük bir hava veriyor. Bu anlamda da gönlümüz Yeni Malatyaspor'un Süper Lig'de olmasını arzu ediyor. İnşallah ileriki tarihlerde olacaktır. Ben, SMS kampanyasının faydalı olacağını düşünüyorum. Aslında 1 milyon nüfusumuz var. 1 milyon nüfusun hepsi mesaj atmış olsa, Yeni Malatyaspor'un bu seneki maddi ihtiyacı giderilmiş olur. Bu anlamda kampanyanın faydalı olacağına inanıyorum. Yeni Malatyaspor hepimizin. Elimizden geldiğince hepimizin katkıda bulunması lazım" diye konuştu.

"KİMİNİ ÜZDÜK, KİMİNİ ÇOK ALKIŞLADIK"

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci ise, "Konu Malatyaspor olunca, Malatyaspor Malatyalıların ortak paydası olunca, Malatyaspor'a duyarsız kalmak mümkün değil" dedi.

e6Tüfenkci, Malatyaspor'un amatörden profesyonel lige geçene kadar o heyecanı Malatya'da yaşattığını ve yaşatmaya da devam ettiğini belirterek, "Düşerken üzüntü, çıkarken sevinç yaşattı. Bu vesileyle kuruluşundan bugüne kadar emeği geçen bütün yöneticilerimizden hayatta olanlara uzun ömürler, vefat edenlere de Allah'tan rahmet diliyoruz. Geçekten bu kulüpte nice Malatyalı hemşerilerimiz yönetici olarak bulundu. Kimini üzdük, kimini çok alkışladık. Ama herkes inanın iyi niyetle Malatyaspor'u ayakta tutmaya çalıştı. Çeşitli darboğazlara hep düştük. Çünkü profesyonel bir spor kulübünü yönetmek çok kolay değil. Ama hep iyi niyetle yolumuza devam ettik. Malatyaspor, 3. Lige, amatöre doğru giderken, bir şekilde hep takip ediyorduk, içindeydik. Yeni Malatyaspor kurulurken de içindeydik ve divan üyeliğini yapıyoruz. Tüzüğü hukukçu olarak 10 kez okuduk. Ama hep niyetler iyiydi. Cenabı Allah'ta yardım etti ve Yeni Malatyaspor 3. Lig'den, 2. Lige oradan da PTT 1. Lige çıktı. İnşallah iyi bir yapılanmayla Süper Lig'e de çıkacak. Hedefimiz o" ifadelerini kullandı.

"HERKESİN EN AZINDAN BİR SMS'LE TAKIMA DESTEK VERMESİ GEREKİR"

Herkesin takıma sahip çıkması gerektiğini vurgulayan Tüfenkci, "Burada bir kampanya için toplandık. Önemli olan herkesin SMS'lerle takıma sahip çıkmasıdır. Malatyalıların tamamının Malatyaspor ile ilgili bir fikri vardır ve konuşuyordur. Şimdi konuşanlar, Malatyaspor'a en azından bir SMS'le destek vermesi gerekir. Ben bu desteği vereceklerine de inanıyorum. Yıllar önce kredi kartlarıyla ilgili de bir kampanya olmuştu. Ben o zaman almıştım ve halende duruyor. Bunlar önemli. Bu katkılar, gerçek anlamda sahiplenme konusunda, tabanın sahiplenmesi adına önemli. SMS'teki biriken paradan ziyade, SMS atan insan sayısının çoğalması, Yeni Malatyasporumuzun tabana yayılması konusunda önem arz ediyor. Önümüzdeki günlerde İstanbul'da bir gece düzenlenecek, bizlerde iştirak edeceğiz. Oradaki insanlarında Yeni Malatyaspor'a sahip çıkması, bu dönemden ziyade, önümüzdeki sezon Yeni Malatyaspor'un hedeflerinin belirlenmesi bakımından önemli olacak" diye konuştu.

Tanıtım toplantısı, yapılan konuşmaların ardından protokol üyelerinin Alima Yeni Malatyaspor'un SMS kampanyasına SMS atarak destek vermesinin ardından sona erdi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

e5

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

13 yorum yapılmış

  • timur (8 yıl önce)
    malatyahaber hemen inceleme yap gerçekten sms atmışlarmı atmamışlarmı bize bu lazım kampanya yı geç. atmamışlarsa 2. bir haber yap bunlar şov yapıyor diye. takipdeyiz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyaspor!! (8 yıl önce)
    Resmen sacmalamislar, borçsuz takıma 5 lira dilenmek neden?? Kandırmayın yahu insanları, adam gibi anlatın bilelim ona gore davranalim, SMS den gelir olmaz gelir getirecek projeler uretin şayet borcsuzsak!! Stad tribünlerinin adını satın, stadın adını satin, klup mağazası acin, su satın yapın biseyler ama sürekliliği olsun.. Adam çıkmış borcumuz yok ama 5 lira yardım edin diyor!!
    0
    0
    Yanıtla
  • KALKAN (8 yıl önce)
    Malatyaspor store açılmalı ürünler satılıp kulübe katkı sağlanmalı
    0
    0
    Yanıtla
  • M.Sinan Öztan (8 yıl önce)
    AYMS'ye katkı için bol bol SMS gönderelim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sarıg Erük (8 yıl önce)
    Malatyaspor store açılmalıdır. Bu ayıp o yöneticilere yeter... Kuru kuruya hemşehriden para toplamak olmaz... Yeni bir bebeğimiz olacak. Bir malatyaspor forması giydiremeyeceğim...
    0
    0
    Yanıtla
  • istanbula da isteriz. Store olmasa bile herhangi bir markanın spor mağasında lisanslı ürünleri olsun, gider alırız, reklamını da yaparız.
    0
    0
    Yanıtla
  • ahmet44 (8 yıl önce)
    önce bi malatyaspor store açın ondan sonra sms kampanyası yapın taşıma su ile değirmen dönmez...
    0
    0
    Yanıtla
  • Aynen öyle store şart
    0
    0
    Yanıtla
  • store, store, store... Yeni yapılan sanat sokağında zorlama dükkanlar var, burada açsınlar yaz gelmeden. Gurbetçiler sürekli sorup duruyor. SMS için passolig veritabanını kullansınlar, doğum yeri malatya olan herkese bilgilendirme mesajı atılsın ve geri dönüş arttırılsın.
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (8 yıl önce)
    sayın çalık daha önceleri malatyaspor gecelerinde söz verdiyiniz paraları verin şimdide basının önüne çıkmış 6 lira yardım yapdiğinınzı reklam ediyorsunuz
    0
    0
    Yanıtla
  • Şafak Tamer Mor (8 yıl önce)
    Hadi hemşeriler sms ile destek verelim
    0
    0
    Yanıtla
  • Gurbet (8 yıl önce)
    Bu takım bizim şehrimizin takımı. kim ben Malatyalı yım diyosa msj atmalı.ben dışarı da yaşayan bir malatyalı olarak 3 tane msj attım. Lütfen sizlerde atın.
    0
    0
    Yanıtla
  • nevzat (8 yıl önce)
    kapmanyaya destek verip mesajımı attım. daha da atarım. bu takım sehrimizin gözbebeği. sahip çıkalım lütfen.
    0
    0
    Yanıtla