SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Herkes Bunu Bilsin..''

A- A+ PAYLAŞ

3-1'i yorumlayan Malatyaspor teknik direktörü İsmail Kartal, mevcut imkanlarla en iyisini yapmaya çalıştıklarını söylerken, Telekom teknik direktörü Muharrem Uğur, hakemin maçın başında Malatyaspor'lu oyuncuya kırmızı kart göstermemesinin "kırılma" noktası olduğunu öne sürdü.

KARTAL'IN GÖRÜŞLERİ..
Malatyaspor teknik direktörü Kartal," Geçen haftaki mağlubiyetimizden sonra bu haftaki maç bizim açımızdan çok önemliydi. Oyunun başında bulduğumuz bir golle öne geçtik. Ama ondan sonra 2-3 tane daha yüzde 100 gol kaçırdık. Yediğimiz bir golle devreyi berabere kapattık. Ama ikinci yarı disiplinli, kontrollü oynayarak maçı kazanmasını bildik. Oyuncularımızı tebrik ediyorum. Aldığımız bu 3 puan Malatyaspor camiasına hayırlı olsun. Elimizdeki oyuncu kadrosuyla, ben elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. İmkanlar dahilinde Malatyaspor’a taraftara layık olmaya çalışıyoruz. Yolumuza en az kayıpla devam etmek için gece gündüz çalışıyoruz. Malatyaspor’u süper lige çıkartmak için imkanlar dahilinde, altını çizerek söylüyorum, elimdeki oyuncuların ve takımın imkanlar dahilinde herkes, oyuncularım ve ben elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Onun için bu 3 puan Malatyaspor’a hayırlı olsun."dedi.

Kartal, "İmkansızlık derken maddi konuları mı kastettiği" şeklindeki bir soruya da, "Onu hepiniz biliyorsunuz.. Kampanyalar.. Başkan, Belediye Başkanı, Vali.. Malatyaspor’a yardım etmek için herkes seferber.. O artık bilinen birşey.. Bu imkanlar iyi olsaydı transferi daha iyi geçirseydik belki çok daha farklı birşey olabilirdi. Ama ara sıra takılmalar, takımın durması, inişli çıkışlı olması.. Bunların sebebinin bu olduğunu ben altını çizerek belirtmek istiyorum. Ama herşeye rağmen oyuncularım, bizler elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz.. Herkes bunu bilsin."yanıtını verdi.

TELEKOM CEPHESİ..
Telekom teknik direktörü de, ilk dakikalarda Serkan Bensol'un elle topa müdahale ettiği bir pozisyonda kırmızı kart görmemesini kırılma noktası olarak ifade ettiği açıklamasında şöyle konuştu:

"Kalecilerin ön plana çıktığı bir müsabakaydı 2. gole kadar. Ikinci golden sonra direncimiz kırıldı. Bu golden önce kaçırdığımız, Şenol’un kurtardığı, bizim Alişan’ın kurtardığı pozisyonlar var. Mağlup olmayı beklemiyorduk ama, Malatyaspor’u tebrik ediyoruz. Bence kırılma noktası hakemin sarı kartla değerlendirdiği elle oynama pozisyonu var. Elle oynamasa karşı karşıya kalacak belki gol pozisyonu.. Onun kırmızı kart olması gerektiğini düşünüyorum. Oyunun kırılma noktası oydu bence. Önemli değil. Mücadele ve bölüm bölüm güzel futbol oynadığımız için futbolcularımı, Malatyaspor’u tebrik ediyorum. Kalan 12 maçı da en iyi şekilde geçip bu ligde kalacağız diyorum.

Hakem konusunda; iki takım açısından faul verilebilecek, sarı kart gösterilecek, gösterilmeyecek pozisyonları atladığını düşünüyorum. Hakemleri de fazla konuşmuyorum. Onlar da nihayetinde bu halkanın birer parçası. Ama hakemle ilgili düşüncemi kırılma noktası olarak belirttim. Orada oyun farklı boyuta gelebilirdi, olmadı. Ama aynı pozisyonu biz yaşasak kırmızı kart verirdi diye düşünüyorum. Bilmem anlatabildim mi?"

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız