SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Herkes Çıkış Yolu Arıyor"

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:46:04
A- A+ PAYLAŞ

CHP Malatya merkez ilçe Yeşilyurt Belediye Başkanlığı adayı Hulisi Porgalı, Buğday Pazarı ve İstasyon Caddesi’nde esnaf ile bir araya geldi. Esnafın sorunlarını dinleyen Porgalı, sıkıntıları çözeceği sözünü verdi.

30 Mart 2014’de yapılacak olan yerel seçim çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam eden Cumhuriyet Halk Partisi’nin Yeşilyurt Belediye Başkanlığı adayı Hulisi Porgalı, beraberinde partililer ile birlikte buğday pazarını ziyaret etti. Esnaf ile sohbet edip sıkıntı ve talepleri dinleyen Porgalı, yerel seçimlerde de destek istedi.

Esnafın yoğun ilgisi ile karşılaşan Hulisi Porgalı, duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Gerçekten vatandaş ve esnaf bunalımda. Herkes bir çıkış yolu arıyor. İnşallah bu sıkıntıları bizler çözeriz” dedi.

Daha sonra İstasyon Caddesi’ndeki esnafı ziyaret eden Porgalı, “Seçim çalışmaları kapsamında esnaflarımızı ziyaret ediyoruz. Esnaflarımızın yoğun ilgisini gördük. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Porgalı’ya destek veren esnaf ise seçim sürecinin hayırlı olması temennisinde bulunarak, yerel seçimlerde destek sözü verdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız