SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Herkes Duyarlı Olmalı"

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:15:12
A- A+ PAYLAŞ

Malatya İli Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı İhsan Akın ve Birlik üyeleri, Kızılay’a kök hücre için örnek verdi ve topluca kan bağışında bulundu. 

Kök hücre projesinin önemine vurgu yapan Malatya İli Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birlik Başkanı İhsan Akın, “Kızılay Malatya Şubesi Dernek Başkanımız Umut Yalçın’ın kök hücre projesine destek olmak istedik. Ben şahsım olarak onuncu kanımı veriyorum, herkesin de bu konuda duyarlı olması gerekiyor. Bugün de Birlik olarak, hem kan hem de kök hücre için örnek vereceğiz. İnşallah herkes bu konuda daha da duyarlı olur” dedi.

Birlik Başkanı İhsan Akın’a ve Birlik üyelerine teşekkür eden Kızılay Derneği Malatya Şube Başkanı Avukat Umut Yalçın ise, “Malatya İli Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği, ekip olarak 3 ayda bir düzenli olarak kan bağışında bulunuyorlar. Ama bu kez kök hücre bağışı da yapmak istediler. Kendilerine, bu dirayetli duruşları ve Kızılay’a olan desteklerinden dolayı bir kez daha teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Birlik üyelerinden Osman Ercan ve Mehmet Topal’da, bu tür projelerin çok önemi olduğuna vurgu yaparak, herkesi kan bağışına çağırdılar.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız