SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Herkes Gibi İstifade Edildi'

A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya İl Başkanı Mustafa Şahin, AKP'nin belediye başkanları, il ve ilçe yöneticileriyle milletvekillerinin katılımıyla aylık toplantılarının sonuncusunu İnönü Üniversitesi'nde gerçekleştirmesi sonrası yapılan eleştirilere cevap verdi.

Malatya Valisi Halil İbrahim Daşöz'ü ziyaretleri öncesinde basın mensuplarının sorularını cevaplayan Şahin, "Kesinlikle eleştirilere katılmıyorum. Üniversiteler bildiğiniz gibi şu ana kadar kamusal alan diye bir önceki idare döneminde halkla kesinlikle buluşmayan bir anlayış taşıyordu. Ona da biz saygı duyuyoruz. Ama şu anda üniversitesi halkla buluşturmaya çalışan bir ekibin var olduğuna şahit olduk. Kaldı ki, biz burada siyasi partilerle ilgili bir toplantı yapmayı düşünmedik. Gerçekleştirilen program, yerel yönetimlerle ilgili belediye başkanlarının bir araya gelerek, aylık gerçekleştirdiği olağan bir toplantıdır. Cumartesi günü yapılan toplantıya Yaygın Belediye Başkanımız ev sahipliği yapacaklarını iletmişlerdi. Ancak toplantı için kendi mekanlarının uygun olmadığını ve taziye olduğunu bu nedenle kendi bölgelerine yakın olan İnönü Üniversitesi Havuzbaşı'na bizleri davet etti. Orada siyasi bir toplantıdan ziyade, istişare içinde olduğumuz bir yemekti.

Ayrıca, üniversite sınırları içinde yer alan
Havuzbaşı'nın halka açık olduğunu, özel işletmecilerin elinde olduğunu ve üniversite ile yakından veya uzaktan bir alakasının olmadığını öğrendik. Onun için siyasi polemiklere meydan verecek açıklamaların yapılmasını ben şahsen uygun görmüyorum. Havuzbaşı'ndan herkesin istifade ettiği gibi arkadaşlarımız da istifade etmişlerdir. Burada siyasi polemiğe meydan verecek bir konunun olduğuna ihtimal vermiyorum. Başka bir grubun isteyip de, verilmeyen bir bölge olsaydı, dediklerine katılırdık. Ama şuanda herkes oradaki imkanlardan faydalanma şansına sahiptir" dedi.

ARŞiV FOTO: AKP İl Başkanı Şahin, üniversite kampusündeki Havuzbaşı'nda yapılan toplantıda konuşurken

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız