SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Herkes Haddini Bilecek"

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:06:41
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık, “Türkiye’de çok önemli bir istiklal mücadelesi veriliyor. Bu mücadelede hepimizin masaya yumruk vurması lazım. Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’dan yana tavrımızı çok net olarak ortaya koymamız gerekiyor" dedi.

Öznur Çalık, Bostanbaşı Belediye Başkanı Hasan Aydoğan ile Yakınca Belde Belediye Başkanı Veysel Katırcı’yı ziyaret etti. 

Bostanbaşı Belde Belediye Başkanı Hasan Aydoğan, Çalık ve beraberindeki partili heyetin ziyaretinde yaptığı konuşmada, “5 yıl içinde bir yerel yöneticilikte 2 ve 3 döneme sığmayacak işleri sığdırdık. Bütün arkadaşlarımızın, belde sakinlerimizin gayretleri ile hem plan yaptık hem uygulama yaptık. Beldenin 50 yılını, 100 yılını görerek, Ankara’nın Doğusunda olmayan bir şehir planı oluşturduk. Şehir planında ilk defa ada bazlı planı uyguladık ve bu bir model oldu” dedi.

Ziyarette konuşan AKP İl Başkan Yardımcısı Murat Turgut ise, yerel seçimde yüzde 50 üzerinde yüzde 60’ın üzerinde bir oy oranı almayı hedeflediklerini ifade ederek, “Başbakanımızın elinin güçlü olmasını istiyorsak, hep birlikte çalışmamız gerekiyor” diye konuştu.

Milletvekili Çalık ise, “5 ayda, 6 ayda bir bırakın bakanları, başbakanı görmeyi, milletvekillerini görmek, sadece havaalanlarında konvoylarla karşılamakla mümkündü" diye başladığı konuşmasında şimdi mahallede, ilçede, belde de her yerde bütün Malatya milletvekili arkadaşlarını görmenin mümkün olduğunu anlattı. 11 yıllık az zamanda çok iş yapan bir iktidarın mensubu olduğunu anlatan Çalık, şunları söyledi: "Biz çok iyi işler yaptık, başımız dik, alnımız açık. 11 yıllık hizmetlerimizin karşılığında ise bu millet bize 7 seçimde inanılmaz destek verdi. Maalesef ulusal ve uluslar arası güçler baktılar ki, bu millet AK Parti sevdasından vazgeçmiyor, bu millet Tayyip Erdoğan sevdasından vazgeçmiyor. Önce ne yapmak istediler, bürokratik vesayetle alaşağı etmek istediler, askeri vesayetle alaşağı etmek istediler, en az 4-5 darbe teşebbüsünde bulundular, baktılar olmuyor Gezi olaylarını piyasaya sürdüler, baktılar olmuyor şimdi de yeni bir küresel oyun için faaliyete geçmiş durumdalar. 30 Mart akşamında herkese cevabı siz vermiş olacaksınız. Bundan hiçbir endişemiz yoktur.” 

YAKINCA BELDE BELEDİYESİNE ZİYARET

Çalık ve beraberindeki partililer Bostanbaşı Belde ziyaretinin ardından Yakınca Belde Belediye Başkanı Veysel Katırcı’yı ziyaret etti.

Yakınca Belde Belediye Başkanı Veysel Katırcı, “Yakınca, alt ve üst yapı sorunu olmayan, tamamen bitirilmiş büyükşehire hazır bir belde. Bu yıl yaptığımız fiili yatırım 13 milyon TL tutarında. Şuanda beldemizde önemli bir sorun kalmadı. Beldemiz büyükşehire sorunsuz olarak hazır vaziyette” diye konuştu.

Buradaki ziyarette konuşan AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık ise şöyle konuştu: “Türkiye’de çok önemli bir istiklal mücadelesi veriliyor. Bu mücadelede hepimizin masaya yumruk vurması lazım. Tavrımızı ve safımızı belli etmemiz, AK Parti ve Recep Tayyip Erdoğan’dan yana tavrımızı çok net olarak ortaya koymamız gerekiyor. Milletimizin kararını hissetmemiz lazım. Malatya’da 4 gündür mahalle ve beldelerimizi ziyaret ediyorum; görüştüğümüz herkes şunu söylüyor, ’Biz Türkiye’deki ortak fotoğrafı görüyoruz.’ Herkes yargının önünde hesabını verir. Ama bunun üzerinden AK Parti’yi dövmek isteyenler, Recep Tayyip Erdoğan’ı yıkmak isteyenler, Türkiye’yi alaşağı etmek isteyenler herkes haddini bilsin.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız