SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Herkes Haddini Bilsin"

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:09:17
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya İl Teşkilatı, Mahalle Başkanları Toplantısı'nı yaptı. 

Malatya Büyükşehir Belediyesi Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıda açılış konuşmasını yapan AKP Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı, "2002 öncesinde yaşanan olayları biliyorsunuz. O gün sadece başörtüsüyle meclise girdiği için 'bu kadına haddini bildirin' diyen ve orada buna alkış tutan hem CHP hem de MHP; hem o gün hem bugün hem de ahrette kaybettiler. Biz, onları Allah'a havale ettik. Biz bugünlere geldiysek, inşallah bugünleri kıymetini de bilerek çok daha ileriye götürebilmek için hep birlikte el ele vererek, çalışacağız. Daha çok gayret etmeliyiz" dedi. 

"AK PARTİ MUTLAKA VAR OLMALIDIR"

AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin ise, 'dün neysek bugün de oyuz, yarında o olacağız' ifadesini kullanarak, "Yaradılış gayemize uygun eğer hareket etmiyorsak, gerisinin hiçbir kıymetinin olmadığını defalarca söylememize rağmen ama maalesef bugün bu topraklarda belki fetret devri diyebileceğimiz değişik dönemlerde yine milletle savaş halinde olan ne idiğü belirsiz bazı zihniyetlerin; yeri gelmiş Kürt solu adına altında, yeri gelmiş Türk solu adı altında , yeri gelmiş ırkçı bir takım militarist düşüncelerle, milletle savaş halinde çıkan figüranlar bulmaya başlamışlar. İşte bunlarla mücadele etmek için gerçekten bu davayı en yukarılara taşımak zorundayız. Evlatlarımızın, kardeşlerimizin daha nitelikli bir ülkede yaşayabilmeleri için biz mutlaka var olmalıyız. AK Parti mutlaka var olmalıdır" diye konuştu. 

"SİZ, BİZİM EN ÖNEMLİ ORGANLARIMIZ, OMURGALARIMIZSINIZ"

AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, AK Parti teşkilatlarının önemine değinerek, "Yaklaşık 100 yıllık partiler var. Hangi parti olduğunu sizler benden çok daha iyi biliyorsunuz. Ama 65 yıldır iktidara gelmeyen partiler var. Yaklaşık 100 yıllık Cumhuriyet Halk Partisi, son 65 yıldır hiç iktidar olamamış. Neden olamamış? Çünkü AK Parti gibi, mahalle başkanlarım gibi güçlü teşkilatları yok. Sizin gibi güçlü bir ekibi olmadığı için, Cumhuriyet Halk Partisi iktidar olamamış. Siz, bizim en önemli organlarımız, omurgamızsınız" şeklinde konuştu. 

"BİZ, SÖZLERLE YARIŞMIYORUZ"

Çalık, 'Biz, sözlerle değil icraatlarımızla yarışıyoruz' diyerek, sözlerini şöyle sürdürdü: "Benim her söylediğim cümleye, buradan birileri laf yetiştirmeye çalışıyor. Bize laf yetiştirmeye kalkmayın. Gelin icraatlarımızı konuşturalım. Biz, sözlerle yarışmıyoruz. Biz, icraatla yarışıyoruz. 100 yıl da siz ne yaptınız, 10 yılda biz ne yaptık? Laf yarışına değil, icraat yarışına varsanız, biz buradayız. Her lafa cevap vermeyiz. Lafa bakarız laf mı diye, adama bakarız adam mı diye. Eğer adamsa, döner cevabını veririz. Ama icraatlara bakacak olursak, onların tek söz söyleyecek hakkı da yok, haddi de yok. Herkes hakkını da, haddini de bilsin."

"SİZ, ASLA İNSANI DÜŞÜNMEZSİNİZ"

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu sert sözlerle eleştiren Çalık, "Anne-bebek ölüm oranlarından dem vuran ey Kılıçdaroğlu, sen bilir misin ki, biz iktidara geldiğimizde 100 binde 65 olan anne ölüm oranlarının bugün 100 binde 15'e gerilediğini, sen bilir misin ki, eski Türkiye'de bebek ölüm oranlarının binde 17-20'lerde olduğunu, şimdi binde 7'lere gerilediğini. Siz, Türkiye'nin sağlığıyla uğraşmazsınız. Siz, nerede zulüm yapan varsa onun yanında yer alırsınız. Aynen geçen hafta Suriye'de zulüm yapan zalim Esed'in yanında yer aldığınız gibi. Zalimin yanında yer alır, insanı asla düşünmezsiniz" diye konuştu. 

"BİZ SENARYO YAZMIYORUZ"

Çalık, parti kapatmalarının karşısında olduklarını ifade ederek, "Biz, senaryo yazmıyoruz. Senaryoyu en iyi Kılıçdaroğlu yazar. Nasıl genel başkan olduğunu hepiniz biliyorsunuz. Bizim bir şey söylememize gerek var mı? Şimdi Kılıçdaroğlu yine senaryo yazıyor. 'Partimizi kapatmak istiyorlar' diyor. Allah rızası için bizim hiç böyle dertlerimiz olmadı. Bizim en büyük derdimiz milletimiz oldu. Bizim partimizin nasıl kapatılmak istenildiğini hepiniz hatırlayın. 2008'de parti kapatma davaları yaşandığı için ilerlememize, ekonomik verilerimizin durmasına sebebiyet veren süreci hatırlayın. AK Parti mensubu olarak parti kapatmalarının hepsinin karşısında olduğumuzu biz çok net ifade ettik" dedi. 

Yapılan konuşmaların ardından Mahalle Başkanları Toplantısı'nda hizmet için eğitim verildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız