SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Herkes Herkese Plaket Verince

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:48:13
Herkes Herkese Plaket Verince
A- A+ PAYLAŞ

Çanakkale’de düzenlenen ‘Hayalden Gerçeğe Girişimcilik’ konulu panelde plaket alanlarla verenlerin sayısı fazla olunca sahne karıştı. Ali Sabancı, espri amacıyla sahnede karşılaştığı herkese masadaki flamaları verdi.

TOBB Genç Girişimciler Kurulu ile ÇOMÜ Bakış Açısı ve Koordinasyon Topluluğu işbirliğiyle düzenlenen ‘Hayalden Gerçeğe Girişimcilik’ paneli İÇDAŞ Kongre Merkezi Seyit Onbaşı Konferans Salonu’nda gerçekleşti. Panelin moderatörlüğünü TOBB Genç Girişimciler Kurulu Başkanı ve Marmara Bölge Temsilcisi Kürşat Tuna yaptı. Panelde, çocukların keyifle izlediği Pepe çizgi filmine hayat veren Ayşe Şule Bilgiç, Doğanlar Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Davut Doğan ve TOBB Genç Girişimciler Kurulu Başkanı ve Pegasus Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı girişimcilik hikayelerini anlatarak katılımcı gençlere iş yaşamlarıyla ilgili bilgiler verdiler.

Çok sayıda davetlinin izlediği panelin ardından ise plaket töreni düzenlendi. Panele katılanlara, düzenleyenlere ve sponsorlara plaketlerin verildiği tören ise kahkahalara neden oldu. Ali Sabancı’nın başka bir programa yetişmesi gerektiğinden, plaket töreni mümkün olduğunca hızlandırılmaya çalışıldı. Ancak plaket alan ve verenlerin sayısı fazla olunca sahne karıştı. Bazı isimler hem plaket alan hem de plaket veren olunca ise iş içinden çıkılmaz bir hal aldı. Programın sunucusu Gökhan Bayram, sahnede herkesin birbirine plaket ve çiçek verdiğini görünce önce isyan etti ardından sahnedekileri birbirlerinden ayırmak zorunda kaldı. Sahnede yaşanan karışıklığı, izleyiciler de kahkahalarla takip etti. Herkesin birbirine plaket ve hediye verdiğini gören Ali Sabancı, espri amacıyla sahnede karşılaştığı herkese, masadan aldığı üzerilerinde TOBB ve Türk Bayrağı bulunan flamalardan vermeye başladı. Bu anlar izleyenleri kahkahalara boğdu. Sunucu Gökhan Bayram, yaptığı esprilerle sahnedeki karışıklığı önlemeye çalıştı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız