SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Herkes Kampanyaya Destek Olmalı"

0
Güncellendi - 2016-03-23 00:14:24
A- A+ PAYLAŞ

Alima Yeni Malatyaspor'un Kulüp Başkanı Adil Gevrek, Malatyalıların SMS kampanyasına sahip çıkacaklarına inandıklarını ifade etti.

Gevrek, kulüp olarak başlattıkları SMS kampanyasına ilginin her geçen gün arttığını belirterek, "Dünyanın her yerinde 2 milyona yakın Malatyalı var. Biz, Malatyalıların takımlarına sahip çıkıp, katkı sağlayacaklarına inanıyoruz. Biz, sportif anlamda her zaman başarılı olmaya çalışıyoruz. Ama bir de mali konuda da takımımızı iyi yerlerde tutmaya çalışıyoruz. Daha önce Malatyaspor'da yaşanan süreci tecrübe edinerek, takımımızı ekonomik anlamda da sağlam götürmeye çalışıyoruz. Bunun içinde Malatya Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Çakır'a çok teşekkür ediyorum. Battalgazi Belediye Başkanımız, Yeşilyurt Belediye Başkanımız, iş adamlarımız ve yönetim kurulumuza şükranlarımızı sunuyoruz. Ama biz bu desteğin yayılmasını istedik. Herkesin takıma gücü nispetinde sahip çıkmasını istedik. Dolayısıyla da bu kampanyayı başlattık. Ben dünyanın her yerinden bu kampanyaya destek çıkılacağına inanıyorum" dedi.

"İSTANBUL'DA GECE YAPACAĞIZ"

Türkiye'deki takımların en büyük sıkıntısının mali konular olduğuna dikkat çeken Gevrek, "Alima Yeni Malatyaspor olarak borcumuz yok. Ufak tefek sıkıntılarımız oluyor. Aksamalar oluyor ama borçsuz bir kulübüz. Yönetim kurulundaki arkadaşlarımızla beraber bu konuda çok hassas davranıyoruz. Daha önceden yönetim kurulundaki arkadaşlarımız bu konuyu çok iyi götürmüşlerdi. Çok güzel bir sistem kurmuşlardı. Kulübü borçsuz devraldık. Bizde, burayı borçsuz aldık inşallah bizden sonra gelecek olanlara da borçsuz devredeceğiz. En büyük hassasiyet gösterdiğimiz nokta budur. Çünkü bu konu çok önemli. Bir harcama yaparsınız, istediğiniz transferi yaparsınız ama maalesef olmadı mı gelecek sezona sıkıntılarla girersiniz. Onun için biz dengeli gidiyoruz. Bundan sonrada bu konuda hassas davranacağız. Konuyla ilgili bir gece yapacağız. 150-200 işadamımızı İstanbul'da ağırlayacağız. Orada da takımımızın eksiklerini tamamlayıp, sezon sonunu borçsuz bitireceğiz. Borçsuz bitirmekte bana göre bir başarıdır" diye konuştu.

"DENİZLİSPOR MAÇININ TELAFİSİNİ YAPACAĞIZ"

Son olarak milli takımlar maçı nedeniyle lige verilen arayı değerlendiren Gevrek, sözlerini şöyle sürdürdü:

“A Milli takımımızın maçı nedeniyle liglere ara verildi. Bu arayı çok iyi değerlendireceğiz. Haftayı şanssız bir maç ile kapattık. O maçın telafisini yapacağız. Sakatlarımız var. Bu ara futbolcuların iyileşme sürecine de katkıda bulunacak. Bu arayı iyi şekilde değerlendireceğimizden kimsenin şüphesi olmasın.”

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • malatyasporlu (8 yıl önce)
    gereklı tanıtım ve reklam yapılmıyor tvlerde yerel
    0
    0
    Yanıtla
  • MURAT (8 yıl önce)
    Eskilerde olduğu gibi "Benden 700.000,00 TL" "ben 50.000,00 TL vereceğim" gibi işkembeden sallayan müteahhitlerin laflarına karnın tok olsun Başkan. Orada hazır bulunanlardan ne koparırsan odur alacağın destek, gerisi fasa fiso.
    0
    0
    Yanıtla
  • kamber (8 yıl önce)
    inŞallah baŞkanım malatyamız ligi bu sene orta sıralarda bitirsin yeter
    0
    0
    Yanıtla