SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Herkes Maç Yaptı, Biz Dinlendik!

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor, Pazar günü deplasmanda Eskişehirspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına iki günlük iznin ardından başladı.

Pınarbaşı Tesisleri'nde Teknik Direktör Fahrettin Ömeroviç yönetiminde yapılan antrenmanda Sarı-kırmızılı futbolcular, düz koşu ve ısınma hareketlerinin ardından taktik çalışma yaptı. Antrenmanda sakatlıkları bulunan Alper ve Turgay takımdan ayrı düz koşu yaptı. Bu iki futbolcunun Eskişehirspor maçında forma giymelerinin zor olduğu belirtildi.

Sarı-kırmızılı futbolcu Mustafa Sert, Eskişehirspor'un puan cetvelinde 2. sırada bulunduğunu hatırlatarak, "Eskişehirspor güçlü bir takım. Saha ve seyirci avantajını kullanmak isteyecektir. Son haftalarda taraftarlarımızı üzdük. Bu hafta Eskişehir deplasmanından puan ve puanlarla dönmeyi hedefliyoruz. Eskişehirspor maçından alacağımız bir sonuçla çıkışa geçmek istiyoruz" dedi.

Bu arada liglere ara verilmesi nedeniyle 1. ligde de birçok takım haftasonunu özel maçlarla geçirirken, Malatyaspor'un futbolcularına 2 gün izin vermesi, hafta sonunu maç yapmaksızın geçirmesi eleştirilere yolaçtı.

Öte yandan Eskişehirspor maçından kötü bir sonuçla dönülmesi halinde Teknik Direktör Fahrettin Ömeroviç'in durumunun tekrar ele alınacağı öne sürüldü. Antalyaspor karşısında önceki hafta alınan 2-1'lik iç saha mağlubiyetinin ardından Ömeroviç'in gönderileceği öne sürülmüş, yönetim kurulu daha sonra hocayla devam etme kararı aldıklarını açıklamıştı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız