SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Herkes Olayın Farkında"

0
Güncellendi - 2017-03-30 22:48:46
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor’un orta saha oyuncusu İrfan Başaran, bu hafta oynayacakları Elazığspor maçıyla ilgili olarak, “Bu maçın önemini ben, takım arkadaşlarım ve tüm Türkiye biliyor. O anlamda hiçbir sıkıntımız yok, herkes olayın farkında” açıklamasını yaptı.

Evkur Yeni Malatyaspor’un orta saha oyuncusu İrfan Başaran, Nurettin Soykan Tesisleri’nde İHA’ya yaptığı açıklamada bu hafta oynayacakları Elazığ derbisi ile ilgili önemli mesajlar verdi.

Şampiyonlukla ilgili kendilerini etkilemeye çalışanlar olsa da bundan etkilenmemeye çalıştıklarını kaydeden İrfan, “Bu maçın önemini ben, takım arkadaşlarım ve tüm Türkiye biliyor. O anlamda hiçbir sıkıntımız yok, herkes olayın farkında, ciddiyetinde. Çok güzel bir gidişatımız var, 50 puanı yakaladık. Bunun çok önemli olduğunu biliyoruz. Tabi takım içinde de konuşurken gerçekten motivasyonumuz çok yüksek. Çevrede bizi etkilemeye çalışan insanlar olsa da biz bundan etkilenmemeye çalışıyoruz. Çok iyi çalışıyoruz. 9 maçımız kaldı. Bu haftaki Elazığ maçı taraftarımız ve şehrimiz için daha önemli. Ama sonuçta kazandığımızda 3 puan kazanacağız, daha ötesinde bir şey kazanmayacağız. Diğer maçlara nasıl hazırlanıyorsak bu maça da öyle hazırlandık. Her şeyin farkındayız, inşallah 3 puanı alacağız” şeklinde konuştu.

“Üçüncü senemde ikinci şampiyonluğumu yaşamak istiyorum”

İrfan, daha önce TFF 1.Lig'de Ordupor ile bir şampiyonluğunun bulunduğunu anımsatarak, “Daha önce Orduspor ile bu ligde bir şampiyonluğum olmuştu. Burada üçüncü senemde ikinci şampiyonluğumu yaşamak istiyorum. Ben takımla beraber kendimde de bir yükseliş olduğunu görüyorum. Bu gerçekten benim için mutluluk verici. İnşallah daha iyi noktalara geliriz. İyi çalışıyoruz, ekstra antrenmanlar da yapıyorum. Bu anlamda da kendimize iyi bakıyoruz” diye konuştu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • EROL (6 yıl önce)
    Değerli futbolcu kardeşlerim malatyasporumu'zun Zor durumlarda farkını gösteren değil, farkıyla zor duruma düşürmeyen farklıdır. hiç kimse denizin dibine baktığında yeşil ormanı gördün mü? Sakın imkansız demeyin; çünkü ben senin gözlerinede şampiyonluk gelecek ışıltısı var hemde çok Yaprağın kaderi düşmekmiş. siz dalda yaprak değil, ağaç olun. Toprağa kök salın. Yapraklar dökülsede tüm futbolcu kardeşlerim sizler AYAKTA KALIN ŞAMPİYONLUĞU Ertelemek yaşamın mayasını kaçırır. Kızdıysan bağır, sevindiysen söyle, özlediysen arkasından koş sizleri siz yapan başkalarının ayak izleri değil, kendi adımlarınızla koşun şampiyonluğu getirin MALATYAYA OZAMAN BU ŞAMPİYONLUĞU GETİRİN ELAZIĞ MAÇI ÇENTİLMENCE GEÇMİSİ DİLEĞİYLE SONSUZ BAŞARILAR.
    0
    0
    Yanıtla