SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Herkes Onu Konuşuyor...

A- A+ PAYLAŞ

Trabzon maçında kalesinde devleşen Bora "Hocam görev verirse utandırmam" diyor...

TARAFTARIN GÖNLÜNDE

Malatyaspor'da herkes genç kaleci Bora'yı konuşuyor. Eski teknik direktör Feyyaz Uçar, ilk üç maçta başarısız olan ve yediği gollerle taraftarın tepkisini çeken Fevzi'nin yerine Trabzon maçında Bora'ya görev vermişti. Genç file bekçisi de yaptığı kurtarışlarla bir anda taraftarlarının gönlüne girerken zirveye çıkmasını bilmişti. Kendine yavaş yavaş güveninin geldiğini belirten Bora, "Trabzon maçında görev aldığım zaman çok heyecanlanmıştım. Ancak sonra kendimi toparladım ve yaptığım kurtarışlarla takımımın iyi sonuç almasını sağladım. Daha iyi şeyler yapacağımı düşünüyorum, emin adımlarla ilerliyorum'' diye konuştu.

BİR YARIŞ İÇİNDEYİZ

Bir yarış içinde olduklarını belirten genç kaleci, "Fevzi ağabey de Türkiye'nin yetiştirdiği en iyi kalecilerden birisi. Ben de ondan çok şey öğrendim. Ama iyi olan formayı giyiyor, iyi olan kaleyi korur. Her geçen gün daha iyi olmak için çalışıyorum. Yeni hocamız Ziya Doğan gerçekten çok başarılı ve hak edene forma veriyor. Hafta sonunda deplasmanda Kayseri Erciyes ile yapacağımız maçta bana görev verirse kendisini asla utandırmam.''

Haber:Fehmi Özgüler-Fotomaç

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız