SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Herkes Sonucu İyi Okusun"

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:21:56
A- A+ PAYLAŞ

7 Haziran Genel seçimlerinin son bulmasıyla birlikte Malatya’da beş milletvekili çıkaran AKP il yönetimi, seçim süresince kendilerini yalnız bırakmayan parti teşkilat üyelerine teşekkür yemeği verdi. 

İl teşkilatı için düzenlenen toplantıya Malatya Milletvekilleri Öznur Çalık, Mustafa Şahin, Nurettin Yaşar, Bülent Tüfenkçi, AKP İl Başkanı Hakan Kahtalı, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ve Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat katıldı.

AKP il yönetimi, kadın ve gençlik kolları yönetimleri, ilçe başkanları, ilçe kadın ve gençlik yönetimleri ve AKPli Belediye meclis üyelerinin katıldığı toplantının açış konuşmasını yapan İl Başkanı Hakan Kahtalı, “Türkiye’de yüzde 41’le iki muhalefet partisinden daha fazla oy almamızı sağlayan Allah’a hamd ediyorum. Bizi eleştirenlere baktığımızda, yüzde 26’nın altına düştüğümüzde istifa edeceğim diyen ana muhalefet partisine, onun altında kalan ve oyumu yüzde bir iki puan arttırabilir miyim? diyen yavru muhalefet partisi, ağıza alınmayacak seçim beyannamesiyle ortaya çıkan HDP’si, onları destekleyen paralel yapı ve dış mihraplar birlikte hareket eden bu yapıya karşı Türkiye’deki 78 milyon insanımızın yüzde 41’i yine Ak Parti dedi” şeklinde konuştu.

Bizim belirli çizgilerimiz var diyen Kahtalı, “Bu çizgilerimize uygun hangi siyasi parti varsa, bu millet koalisyon istemişse biz bu koalisyonu yapacağız. Kurucu genel başkanımız, bu halkın oylarıyla seçilmiş Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın meşrutiyetini tartışanlarla ortak olmayacağız” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, “Büyük bir yarıştan çıktık ve bu yarışın birincisi biziz. Türkiye’de bir seçim maratonu vardı ve Ak Parti bu yarışta açık bir arayla birinci oldu. Her seçimde rekor beklentisi vardı ve özveriyle çalışıldı” ifadelerini kullandı.

AKP Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkçi, “Ak Parti Malatya’da mücadele etti, kendine yakışanı yaptı. Hem dereceye girdi hem de milletvekili sayısını koruyan ender illerden oldu. Yarışa başlarken bütün muhalefet partilerinin iddiası mutlaka milletvekili çıkarma hesabıydı. Bizler sizlere inandık ve bizi meclise taşıdınız” sözlerini kaydetti.

AKP Malatya Milletvekili Nurettin Yaşar, "Bir siyasi parti teşkilatı gibi değil, canla başla gayretle, kökleri derinlerde olan bir hareketin mirasçıları gibi o bilinç ve sorumlulukla yola çıktık ve devam edeceğiz” diye konuştu.

AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin ise, “Bize şuanda iktidarda değiller diye bakanları bu tabloyla dahi hüsrana uğrattık. İşte teşkilat ruhu bu, dava ruhunu taşıyan hiç kimse maddi bir takım ihtiraslara kapılmaz. Bizim teşkilatımız hiçbir zaman kapılmadı ve kapılmayacak” ifadelerine yer verdi. 

AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, “Herkes bu seçim soncunu iyi okusun. Ak Parti olarak bu ülkenin en çok çalışan hükümeti olduk. 13 yıldır kesintisiz şekilde millete hizmet eden parti olarak yine on birinci seçimden de birinci parti olarak çıktık. Asla taviz vermeden, Cumhurbaşkanımızı asla müzakere masasına çekmeden, Cumhurbaşkanımızın asla makamını sorgulatmadan sonuna kadar milletimizin verdiği karara saygı duyarak koalisyon görüşmelerini yapacağız. Milletimizin iradesini sonuna kadar anladığımızı hissettirmek için elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz. Bilsinler ki asla çözüm sürecinden, paralel yapıyla mücadeleden taviz vermeyeceğiz” ifadelerini kaydetti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız