SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Herkes Üzerine Düşeni Yapmalı'

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:32:35
'Herkes Üzerine Düşeni Yapmalı'
A- A+ PAYLAŞ

Sinema Sanatçısı Kadir İnanır, “Terörün ortadan kaldırılması için dostluk ve kardeşlik adeta marş haline getirilmelidir” dedi. 

Malatya 3. Uluslararası Film Festivali nedeniyle kente gelen ve Ramada Altın Kaysı Oteli’nde basın açıklaması yapan sanatçı Kadir İnanır, izleyenlerin kalbine vurup sızlatacak filmleri kabul etmediğini ifade etti. İnanır, “Benim de bir siyasi görüşüm var ancak işime karıştırmadan işimi yapmaya çalışıyorum. Bence bir sanatçı, toplumun sosyal gelişiminde, insanların daha kaliteli yaşaması için verilen kavgada öncü insanlar olmalıdır. Sanatçı, toplumun sorunlarına duyarlı olmalıdır” ifadelerini kullandı.

“Bu kadar güzel ülkeyi görenler, tüketim toplumu haline getirelim, terör belasıyla boğuşturalım dediler. Bunları bağımlı, kişiliksiz kimliksiz hale getirelim dediler. Bunlar emperyalist güçlerdir. Bu güzel ülkenin gelişmesini istemeyenler ülkeyi terör belasıyla rahat bırakmıyor” diyen Kadir İnanır, söyle devam etti:

“Sorunların çözülmesi için akil adamlar mı, siyasi partiler mi dersiniz, ciddi şekilde bir araya gelmelidir. Toplumda büyük bir gerilim var. Bunun ortadan kaldırılması için dostluk ve kardeşlik adeta marş haline getirilmelidir. Ülkede huzur yoksa, bireysel huzur olmaz. Ben bir sanatçı olarak gerginliğin ortaya kalkması için elimden ne gelirse yapmaya hazırım. Sayıları çokça insanlar var. Mutlu yapmak için herkes üzerine düşeni yapmalıdır. “

Malatya 3. Uluslararası Film Festivali hakkında da bilgi veren Kadir İnanır, “Malatya 3. Uluslararası Film Festivali olmasına rağmen daha iyi yerlerde olacağını görüyorum. Malatya 3. Film Festivali'ne ulusal kanalların da destek olmasıyla birlikte daha iyi yerlere gelecektir. Yeni olmasına rağmen hızla yükseliyor. Biz İstanbul’da Malatyalıların gücünü görüyoruz. Mehmet Ali Aydınlar, Mesut Parlak, Ahmet Kaya, Kemal Sunal gibi isimleri çıkarmış bir Malatya böyle verimli topraklar da her türlü meyve yetişiyor” dedi.

FOTO: AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız