SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Herkese 70'lik Ayran!"

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:45:33
A- A+ PAYLAŞ

Alkol düzenlemesinin de yer aldığı kanun teklifinin komisyondaki görüşmelerine CHP İstanbul Milletvekili Mevlüt Aslanoğu’nun, Başbakan Erdoğan’ın ‘Milli içkimiz ayran’ sözlerine atıfta bulunarak, “Herkese 70’lik ayran” sözleri damgasını vurdu. 

Alkol düzenlemesinin yer aldığı yasa teklifinin TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’ndaki görüşmelerine bugün devam edildi. İlk toplantıda teklifi veren Ak Partili Recai Berber’i 4. Murat’a benzeten ve ‘4. Recai’ diyen Aslanoğlu, bu kez ayran esprisi yaptı. Toplantı salonuna gelişinde “Herkese ayran getirin, 70’lik ayran” getirin diyen Malatya eski milletvekili CHP'li Aslanoğlu, sonra da “Hani ayranlar nerede?” diye sordu. Aslanoğlu’na cevap ise BDP sıralarında geldi. BDP’li Adil Zozani, “Bütün ayranlar toplatıldı” diye espri yaptı. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız