SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Herkese Eşit Mesafedeyim'

A- A+ PAYLAŞ

İl Genel Meclisi Başkanı Naci Şavata, geçtiğimiz hafta sonunda yapılan AKP Temayül yoklamasında herhangi bir adayı desteklemediğini, bütün aday adaylarına eşit yakınlıkta olduğunu bildirdi.

Malatyahaber.com yazarı Niyazi Doğan’ın ‘AKP’nin Temayülüne Dair’ başlıklı yazısında aday adaylarından Nevzat Öztürk’ün il Genel Meclisi Başkanı Naci Şavata tarafından da desteklendiğine ilişkin ifadesi konusunda bir açıklama yapan Naci Şavata, ‘Ben il genel meclisi başkanı olarak tarafsız bir konumdayım. Partimin bütün aday adaylarına eşit yakınlıktayım. Hiçbir aday adayına karşı ayrıcalıklı bir tutum içinde olmam sözkonusu olamaz. Bu vesile ile milletvekili aday adayı Sayın Nevzat Öztürk’e destek verdiğim yönündeki ifadenin yanlış ya da eksik bilgilenmeden kaynaklandığını ve gerçeklerle örtüşmediğini belirtmek isterim’ şeklinde konuştu.

Naci Şavata, mevcut konumu itibariyle tek amacının İl Genel Meclisi’nin Malatya için üreteceği hizmetler konusunda çalışmak olduğunu ifade ederek, ‘İl Genel Meclisi başkanı olduğum günden bu yana hassasiyet gösterdiğim temel konu tarafsız bir yönetim anlayışını hakim kılmak oldu. Bu konuda da başarılı olduğumu düşünüyorum. İl Genel Meclisi’nin Malatya için ürettiği hizmetlerin büyümesi, gelişmesi ve çeşitlendirilmesinin altındaki unsurlardan biri de meclisteki tarafsız ve sadece hizmete odaklanan yönetim anlayışının egemen kılınmış olmasıdır. Böyle bir anlayışa sahip bir insan olarak partimin aday adayları arasında ayrım yaparak herhangi bir isme destek vermem ve destek için çalışmam sözkonusu değildir. Ancak 11 Nisan’dan sonra partimin 6 milletvekili adayı ile birlikte meclis dışındaki faaliyetlerim kapsamında çalışmaktan ve partimin seçimlerde zaferle çıkmasına katkıda bulunmaktan gurur duyarım’ dedi.

“ŞAVATA’DAN DESTEK ALMADIM”
AKP Malatya Milletvekili Aday Adayı Nevzat Öztürk de, aynı konuda bir açıklama yaparak temayül yoklamasında İl Genel Meclisi Başkanı Naci Şavata tarafından desteklendiği yolundaki iddianın doğruyu yansıtmadığını belirtti. Nevzat Öztürk, ‘Sayın Naci Şavata temayül yoklamasında 6 aday adayını işaretlediğinde, işaretlediği isimlerden biri ben olabilirim. Ancak bunun dışında temayül yoklamasına yönelik olarak herhangi bir desteği veya benim için özel çalışması olmamıştır’ dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız