SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Herkese Görev Düşüyor'

A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Malatyaspor'un zorlu bir süreçten geçtiğini, hep birlikte destek verildiği takdirde Malatyaspor'un toparlanacağını söyledi.

Milletvekili Öznur Çalık, "Geçtiğimiz hafta sonu Malatyaspor için bir araya geldik. Malatyaspor Yöneticileri bizlere ne zaman buyurun dedilerse, her zaman olduğu gibi yanlarında olduk ve bundan sonrada yanlarında olmaya devam edeceğiz. Tabi Malatyaspor zor bir süreçten geçiyor. Bu noktada Malatya Belediye Başkanımız, Milletvekilleri arkadaşlarım, komisyon üyeleri ve Malatyasporlu yöneticiler Malatyaspor'un durumunu ortaya koydu ve çözüm önerileri üretildi. Yönetim,
transferin önünü açabilmek amacıyla eski futbolcu alacaklarını erteleme çalışmalarında bulundu. Biz de bundan sonraki süreçte ne yapılabilir bunu konuştuk. Yol ve yöntemler üzerinde görüş alış verişinde bulunduk. Bana göre toplantı çok iyi geçti. Hep birlikte çözüm önerilerini tartışıp, bir yol haritası çizdik. Bundan sonraki çalışmalarda da Malatyaspor'un yanında olacağız" dedi.

"HERKESE BÜYÜK GÖREV DÜŞÜYOR"
Malatyaspor'un Malatyalıların ortak paydası olduğunu ifade eden Çalık, "Malatyaspor, için hepimiz elimizden geleni yapmalıyız. Bu noktada hepimize büyük görevler düşüyor. Ben Malatyalıyım diyen herkesin Malatyasporla ilgili yapacağım bir şey yok diye düşünmemesi gerekiyor. Gerek milletvekili olarak bizler, gerek şehrin yöneticileri, gerek iş adamları ve gerekse taraftarlar Malatyaspora destek olacaktır. Herkes cüzi bir katkıda bulunsa ve hep birlikte Malatyaspora destek verirsek bu takım toparlar" diye konuştu.

"TOKİ GEREKLİ ÇALIŞMALARA BAŞLAYACAK"
Çalık, İnönü Üniversitesi karşısında yeni yapılacak stadyumla ilgili de bilgiler vererek, "2010 itibariyle Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğümüz ile TOKİ arasında protokol imzalandı. Mevcut alanın oluşturulacak komisyon tarafından değer tespiti yapılacak. TOKİ daha sonra stadyumun yeriyle ilgili gerekli çalışmalara başlayacak. Ben, Malatyaspor'un uluslararası stadyumda oynamasını istiyorum" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız