SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Herkese İnat Çıkacağız"

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:25:45
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Kadınlar Futbol 3. Ligi'nde mücadele eden Malatya Bayanlar Spor Kulübü'nün Başkanı Doğan Çelebi, yaşadıkları tüm sıkıntı ve zorluklara rağmen 2. Lige çıkacaklarını ifade etti.

Malatya'nın tek bayan futbol takımı olan Malatya Bayanlar Spor Kulübü, yeni sezon hazırlıklarını yoğun tempoda sürdürüyor. 

Yeşiltepe Stadı'nda takımın yeni teknik sorumlusu Hamdi Büyüktatar nezaretinde yeni sezona hazırlanan bayanların tek düşüncesi bu sezon 2. Lig biletini almak. 

"Teknik heyetimiz oldukça deneyimli"

Kulüp başkanı Doğan Çelebi, yeni sezona bir dizi değişiklilerle başladıklarını ifade ederek, bu sezon iddialı olduklarını belirtti.

Çelebi, takımın başına teknik sorumlu olarak Hamdi Büyüktatar'ı getirdiklerini kaydederek, "Hamdi Büyüktatar hocamızın yanı sıra yardımcı antrenör Özcan Kaplan, kondisyoner Yusuf Özcan ve kaleci antrenörü Tülay Kısak'ta takımımızda görev yapacak. İyi bir teknik heyetle haftanın 5 günü Yeşiltepe Stadı'nda yeni sezon hazırlıklarımızı sürdürüyoruz" dedi. 

"3 oyuncu ile prensipte anlaştık"

Çelebi, bu sezon 2. Lig'e yükselmek istediklerini kaydederek, hedeflerine ulaşmak için transfer çalışmalarına yoğun mesai harcadıklarını belirtti.

Mevcut kadrolarının iyi olduğunu ancak dışarıdan birkaç takviye ile daha güçlü bir kadro oluşturmak istediklerini dile getiren Çelebi, "Bu sene tek amacımız 2. Lige çıkmak. Geçtiğimiz sezon iyi mücadele ettik ancak 2. aşama maçında elenerek, bu hedefimize ulaşamadık. Bu sezon yarım kalan işi tamamlamak istiyoruz. Mevcut kadromuz oldukça iyi ama dışarıdan birkaç takviye yaparak, kadromuzu daha da güçlendirmek istiyoruz. Şuana kadar 1. Lig'de forma giyen 3 oyuncu ile prensipte anlaştık. Sponsor görüşmelerinden haber alır almaz bu transferleri gerçekleştireceğiz. Ayrıca bir kaleci ve defans oyuncusuyla da görüşmelerimiz devam ediyor" diye konuştu. 

"Maalesef destek göremiyoruz"

Çelebi, Malatya'nın tek bayan futbol takımı olmalarına karşın halen hiçbir destek görmediklerini dile getirdi.

Sponsor bulmakta güçlük çektiklerini, hiçbir kurumdan da destek göremediklerini ifade eden Çelebi, "Amacımız bayanların en iyi şekilde spor yapabilmelerini sağlamak. Kulüp olarak Malatya'yı bayan futbolunda temsil etmenin gururunu yaşıyoruz ancak maalesef hiç kimseden destek göremiyoruz. Yaşadığımız sorun ve sıkıntılara rağmen kendimize 2. Lige yükselme hedefini koyduk. Tek başımıza bu mücadelemizi sürdürüp, herkese inat 2. Lige çıkacağız" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız