SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Herkesi Kucaklayacağız'

A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya birinci sıra milletvekili adayı Veli Ağbaba, "CHP olarak iktidar yürüyüşümüze Malatya'dan başlayacağız"diyerek "Seçim çalışmalarında her kesimi ziyaret edeceğiz. Ayrım yapmayacağız. Herkesi kucaklayacağız" ifadelerini kullandı.

Ankara'dan Darende üzeri gelip Tavşantepe'de karşılanmalarını değerlendiren CHP Malatya birinci sıra milletvekili adayı Veli Ağbaba, "Halkımızın bu desteği bizlere güç veriyor. Bu ilgi CHP'ye olan güveni gösteriyor. Hep beraber çalışacağız, hep beraber CHP'yi iktidara taşıyacağız" dedi.

Veli Ağbaba, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun tüm Malatyalılara selamını getirdiğini belirterek, "CHP'de yıllardır istediğimiz ve beklediğimiz değişim yaşanıyor. Aday listelerimizde gösterilen adaylar bunu gösteriyor. CHP olarak iktidar yürüyüşümüze Malatya'dan başlayacağız. Artık kaybedecek zamanımız yok, herkese görev düşüyor. Geri bırakılan Malatya'mıza hizmet etmek için hep birlikte çalışacağız. Partimizin programını, projelerini vatandaşa en iyi şekilde anlatacağız" diye konuştu.

Kendisinin yıllardır partinin içinde bulunduğunu hatırlatan Ağbaba, "Seçim çalışmalarında her kesimi ziyaret edeceğiz. Ayrım yapmayacağız. Herkesi kucaklayacağız" ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız