SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Herkesi Maça Bekliyoruz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:09:46
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç (üstteki fotoğrafta), Yeni Malatyaspor idmanını ziyaret ederek, teknik heyet ve futbolculara Göztepe maçı öncesi başarılar diledi. 

Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Ertan Mumcu (alttaki fotoğrafta) ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Erkoç, gazetecilere yaptığı açıklamada, “Moral olsun diye takımın antrenmanını ziyaret ettik. Aldıkları başarılı sonuçlardan dolayı teknik heyet ve futbolcuları tebrik ediyorum. Bu başarının devamını diliyorum. Şehrinde bu başarıya ortak olmasını temenni ediyorum. Uzun yıllardan sonra Yeni Malatyaspor liderlik koltuğuna oturdu. İnşallah bu devam eder. Bunun devamı da herkesin takımın yanında yer almasıyla olur” dedi.

Erkoç, Yeni Malatyaspor’a uzun lig maratonunda başarılar dileyerek, “Malatya, futbola yabancı bir şehir değil. Futbolla yatıp, futbolla kalkan bir şehir. Arzu ettiğimiz yere en kısa sürede ulaşırız” ifadesini kullandı.

Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Ertan Mumcu ise, iyi bir hava yakaladıklarını ve bu havayı sürdürmek istediklerini belirterek, “Geldiğimiz noktada takımımızın ortaya koyduğu performans ve aldığı sonuçlar itibariyle iyi bir periyot yakaladık. Göztepe ile önemli bir maç oynayacağız. Aslında bu tarihten sonra bütün maçlar bizim için önemli. Konuk gelen takımlar ya da misafir gittiğimiz takımlar, kim olursa olsun bütün maçlar bizim için önemli. Zira yakaladığımız havayı sürdürmenin çok önemli olduğunu düşünüyoruz. İnşallah bu geçici bir başarı olmaz. Ortaya koyduğumuz çaba ve samimiyeti sezon sonuna kadar yaymamız lazım” şeklinde konuştu.

Takım olarak yüklerinin arttığına dikkat çeken Mumcu, şunları söyledi: 

“Şuan ligin birincisi olmanın dezavantajları da var. Geçen sezon bunu çok yaşadık. Geçen sezon biz çok tedirginken, herkes bize karşı çok rahattı. Çünkü bu takım iddialıydı. Malatya’ya gelen takımların kaybedeceği hiçbir şey yoktu. Ama kazanırlarsa da, çok şey kazanıyorlardı. O yüzden bir anlamda yükünüz artıyor. Hem psikolojik hem yönetim hem de şehir olarak yükünüz artıyor. İşte bunu iyi taşımamız lazım. Çok abartmamak gerekiyor. Daha 7’de 1’i diyebileceğim bir evredeyiz. O yüzden hep şunu söyledik; her sonucu Malatya’ya yakışır şekilde kabul edeceğiz. O yüzden inşallah bu durumumuz daim olur. Çünkü işin sürekliliği daha önemli. Önümüzde halen uzun bir yol var. Moral, motivasyon, birlik ve beraberliği göz ardı etmeden yolumuza devam etmeliyiz.”

Mumcu, herkesi maça beklediklerini ifade ederek, “Göztepe maçı önemli. grubun en iddialı takımıyla karşılaşacağız. Yaptıkları transferlerle de bunu kanıtladılar. En az 1 puan için geleceklerdir. Ama bizim mutlaka 3 puan almamız gereken bir maç. Bayram öncesi esnaf ve vatandaşlarımızın makul bir yoğunluğu olacaktır. Ama biz bunu kabul etmiyoruz. Herkesi yarın saat 15.00’da stada bekliyoruz” 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız