SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Herkesin Başkanı Olacaklar'

A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya yönetimi, 29 Mart'ta seçilen CHP'li Doğanşehir ilçesi Belediye Başkanı İbrahim Karaman'a, 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu.

CHP Malatya il Başkanı Celal Berktaş, merkez ilçe başkanı Abdullah Salkaya, il ve merkez ilçe yöneticileri, Ören Belediye Başkanı Aziz Bakır, Güzelyurt Belediye Başkanı Aliseydi Millioğlulları, Arguvan ilçesi belediye başkanı Hüseyin Taştan, Doğanşehir CHP İlçe Başkanı Aydın Aydın ve beraberindeki partililer Doğanşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaman'ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan CHP Malatya İl Başkanı Celal Berktaş, "Doğanşehir halkına teşekkür ediyorum. Size ve partimize güvenip bu görevi size verdiler Vatandaşlar size emaneti teslim etti. Emaneti en iyi şekilde temsil edeceğinize inanıyorum. Halk, size ve partimize destek verdi. Size oy veren vermeyen, herkesin belediye başkanı olacağınızdan eminim. CHP İlçe başkanımızı ilçe yönetimindeki arkadaşlarımızı disiplinli çalışmalarından dolayı kutluyorum.Bundan sonraki çalışma hayatınızda başarılar diliyorum." dedi.

Doğanşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaman, "Elbetteki bu bir emanettir emaneti bize devir ettiklerinde bizde parti rozetini çıkartarak parti disiplini içerisinde tarafsız bir şekilde Doğanşehir'in gerçek sorunlarını tespit ederek çözüm yolunu aramaya çalışıyoruz.Tüm insanlarımız bu anlayışla karşıladılar bizi teveccüh ettiler"ifadelerini kullandı.

Daha sonra Ören, Arguvan ve Güzelyurt Belediye Başkanları da Doğanşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaman'a hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Çarşamba günü de CHP Malatya il Başkanı Celal Berktaş, merkez ilçe başkanı Abdullah Salkaya, il ve merkez ilçe yöneticileri; yeni seçilen Hekimhan ilçesi belediye başkanı Mehmet Sait Özoğlu, Hekimhan ilçesi Hasançelebi beldesi belediye başkanı Mehmet Şerif Yıldırım, Hekimhan ilçesi Güzelyurt beldesi belediye başkanı Aliseydi Millioğlulları, Arguvan ilçesi belediye başkanı Hüseyin Taştan ve Yazıhan ilçesi Fethiye beldesi belediye başkanı Habip Yücel'i makamlarında edip, kutlamışlardı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız