SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Herkesin Derdiyle İlgileniyoruz'

A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Ömer Faruk Öz, AKP olarak ülkede yaşayan herkesin dertleriyle ilgilendiklerini söyledi,

AKP olarak Ömer Faruk Öz katıldı. İl Başkanı Mustafa Şahin, Merkez İlçe Başkanı Celal Ekici ve partili yöneticilerinde katıldığı Halk Günü'nde konuşan Öz, "Bu AK Parti olarak bu ülkede yaşayan herkesin dertleriyle ilgileniyoruz. Bu ülkede her ferdin mutlu olmasını istiyoruz" dedi.

Başörtüsü tartışmaları ile ilgili olarak da konuşan Öz, 2008 yılında 411 milletvekili desteği ile çıkartılan ve başörtülü öğrencilerin üniversiteye gitmesine olanak sağlayan yasanın CHP'nin başvurusu ile Anayasa Mahkemesi tarafından iptal edildiğini hatırlatarak, CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nun referandum gezilerinde başörtüsü sorununu çözme konusunda beyanlarda bulunduğunu söyledi. Öz, AK Parti Grup Başkanvekillerinin partilere yaptıkları ziyarette CHP'nin referandum döneminde verdiği sözleri unuttuğunu kaydetti.

"Biz başı açık olanların da, başı kapalı olanların da huzurlu bir şekilde üniversiteye gitmesini istiyoruz" diyen Öz, başörtüsü sorununun çözüleceğini söyledi.

Malatya'nın büyük şehir olması konusunda ise Öz, "Başbakanımız tarafından gerekli müjdeler verilecektir" dedi.

Türkiye ile Çin arasında imzalanan protokoller ile Türkiye'nin dört bir yanının demir ağlar ile örüleceğini ifade eden Öz, Sivas, Malatya, Elazığ, Diyarbakır demir yolu güzergahının da protokole dahil edildiğini hatırlattı. Öz, Malatya-Narlı-Adana-İskenderun demir yolu güzergahının da iyileştirileceğini ve Malatya sanayi ürünlerinin İskenderun limanına bu güzergahtan daha hızlı bir şekilde ulaştırılacağını kaydetti.

Malatya Milletvekili Ömer Faruk Öz, Akçadağ ilçesindeki Sultansuyu Tarım İşletmesi'ndeki süt ineklerinin Eskişehir'e taşınması konusunda ise, olayı duyar duymaz, Tarım İşletmeleri Genel Müdürü ile görüştüğünü ve genel müdürün kendisine, 'Sultunsuyu'nda Türkiye'de ilk kez Damızlık Besi Hayvancılığı Projesini başlattıklarını söylediğini aktardı. Öz, şuanda süt ineklerinin nakil edilmesi işleminin durdurulduğunu belirterek, "Milletvekilleri ile görüşülmeden, bizi ikna etmeden böyle bir uygulamanın başlatılmasına müsaade etmeyiz. Genel müdürümüz ile görüşeceğiz. Eğer sorun çözülmezse, Tarım ve Köyişleri Bakanımız ile görüşeceğiz" dedi.

Öz, meraların kiraya verilmesi konusunda ise herhangi bir peşkeşin söz konusu olmadığını söyleyerek, "Yatırım Malatya'ya yapılmıştır. Boş duran arazilerde hayvancılık yapılması kötü bir şey değil" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız