SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Herkesin Evinde Su Akıyor"

0
Güncellendi - 2018-01-10 02:39:12
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü Doğanyol İlçesi Konurtay ve Bahra Mahallelerinde toplamda 7.400 metrelik içmesuyu hat çalışmasını tamamladı.

MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından mahallelerine büyük yatırımlar yapıldığını ifade eden Konurtay Muhtarı Hasan Tokay, “Mahallemizde 40 evin su sıkıntısı vardı. Yaklaşık 40 günde yapılan çalışmalar sonucundan 2.500 metrelik içmesuyu altyapısı inşa edildi. Mahallemizde bulunan bütün evlere su ulaştırıldı. Ayrıca 600 metrelik bir içmesuyu hattımız vardı. Sürekli arıza veriyordu. Bu 600 metrelik içmesuyu hattını da MASKİ Genel Müdürlüğü tamamen yeniledi. Mahallemize çok güzel yatırımlar yapıldı. Vatandaşlarım çok rahat, herkesin evinde su akıyor. Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Çakır’a ve MASKİ Genel Müdürü Doç. Dr. Özgür Özdemir’e mahalle sakinlerim adına teşekkür ediyorum.” dedi.

Malatya’nın 11 ilçesinin merkez ve mahallelerinde çalışmalar yaptıklarını ifade eden Genel Müdür Doç. Dr. Özgür Özdemir, “Doğanyol İlçemizin Konurtay Mahallesinde 3.100 metre ve Bahra Mahallesinde 4.300 metre olmak üzere toplamda 7.400 metrelik içmesuyu hattı çalışmalarını tamamladık. Malatya merkez, ilçeler ve mahallelerinin tamamının altyapısını garanti altına almak için çalışıyoruz. Şehrimizin gelecek 50 yılını inşa ediyoruz. Malatya genelinde çalışmalarımız devam ediyor. Özveriyle çalışan ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.”diye konuştu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız