SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Herkesin Katkı Sunması Gerekir"

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:19:59
A- A+ PAYLAŞ

Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası’nı (SMMMO) ziyaret eden Adalet ve Kalkınma Partisi İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, İmralı görüşmelerine değinerek çözüm sürecine herkesin destek vermesi gerektiğini söyledi. Adalet ve Kalkınma Partisi il yönetimi, SMMMO Başkanı Bahattin Ülger’in sağlık problemi nedeniyle başkanlıktan ayrılmasıyla yerine getirilen Ramazan Bozkurt’u ziyaret etti.

Ramazan Bozkurt, "Hayırlı olsun" ziyaretine gelen Adalet ve Kalkınma Partisi yöneticilerine teşekkür ederken, partinin Malatya il Başkanı Bülent Tüfenkçi, ”Nöbet değişimi nedeniyle buradayız. SMMMO yöneticileri, birleştirici, faydalı çalışmalar yaptı. Kendi içlerinde aldıkları karar gereği Ramazan Bozkurt kardeşimiz emaneti devraldı. Başarı dileklerimizi iletmek için buradayız” şeklinde konuştu.

İmralı görüşmelerine de temas eden Tüfenkçi, “Hükümetimizin gerçekten sorunun çözümü noktasında koymuş olduğu iradenin sivil toplumda karşılık bulması bizleri sevindirmektedir. Hiçbir şey insan canından önemli değildir. Çözüm sürecine herkesin katkı sunması gerekir. Bu sorun sadece AK Parti ve belli bir kesimin sorunu değildir. Türkiye'nin, bulunduğu noktadan ileriye gitme gayreti varsa terörün sona ermesi için irade ortaya koyması gerekiyordu. Hükümetimizin başlattığı barış sürecine herkes destek vermeli. Artık anaların ağlamasını istemiyoruz” ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız