SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Herkesin Katkısı Gerekiyor"

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:01:55
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor’un kulüp başkanı Ertan Mumcu, Yeni Malatyaspor’un en büyük sosyal proje olduğunu ifade ederek, herkesin takıma katkı sunması gerektiğini söyledi. 

Malatya İnönü Stadı’nda takımın antrenmanını izleyen Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Ertan Mumcu, gazetecilere samimi açıklamalarda bulundu.

Lige istedikleri gibi başlayamadıklarını ifade eden Mumcu, “Lige Sarıyer karşılaşmasıyla başladık. Takımımız, ligin ilk karşılaşmasında çok iyi mücadele etti. Geriye düşmemize rağmen kısa sürede beraberlik golünü bulduk. Galibiyet golünü de aradık. Birçok pozisyona girdik ama istediğimiz golü bulamadık. Kısacası Sarıyer maçında alınan 1 puana sevinemedik. Sarıyer maçının ardından sahamızda Gümüşhanespor ile karşılaştık. Taraftarımızdan yoksun çıktığımız karşılaşmada, bu kez öne geçsek de, karşılaşma berabere neticelendi. Gümüşhanespor ile enteresan bir maç oynadık. Zira lige 4 puan kayıpla başladık. Malatya futbolunda son birkaç yıldır taraftar ve medyanın gösterdiği olgunluk bizleri çok mutlu ediyor. Malatya İnönü Stadı’nda olgun bir taraftar portföyü oluştu” dedi.

 “İSTEDİĞİMİZ SONUCU ALACAĞIZ”

Mumcu, ligin 4. haftasında Aydınspor 1923 ile sahalarında karşılaşacaklarını anımsatarak, “Aydınspor 1923 karşılaşmasında ilk kez taraftarlarımızla takımımız buluşacak. Aydınspor 1923’ün şiddetle puana ihtiyacı var. Bu anlamda kolay bir maç olmayacak. İşi sıkı tutmamız gerekiyor. Konuyla ilgili hocamızla da bir görüşme yaptık. Seyircimiz ve medyamızla birlikte İnönü Stadı’nda heyecan fırtınası oluşturup, sonuca ulaşacağız” ifadelerini kullandı.

“YOLUMUZ AÇIK OLSUN”

Mumcu, Malatya’nın futbol noktasındaki özlemini çok iyi bildiklerini ifade ederek, şunları söyledi: 

“Malatya futbolunda biz özlem var. Bu özlemin farkındayız. İnşallah iyi futbolumuzu sezon sonuna kadar sürdürüp, sonuca ulaşmak istiyoruz. Hedefimizi daha önceden açıklamıştık. İlk 5 içerisinde yer almak istiyoruz. Zor bir grupta yer alıyoruz. Ligde geride kalan 3 haftada enteresan sonuçlar alındı. Bizim tecrübeli bir kadromuz var. Önemli olan oyuna odaklanıp, samimi bir şekilde mücadele etmektir. Şuanda Allah’a şükür bir sıkıntımız yok. İyi bir uyum yakaladığımıza inanıyoruz. Ama bu noktada yalnız kalmakta istemiyoruz. Maddi anlamda bir destek bulamasak da, manevi anlamda herkesin Yeni Malatyaspor ile yakından ilgilenmesini bekliyoruz. İnşallah birlik ve beraberlik içerisinde iyi bir sezon geçiririz. İnşallah yolumuz açık olur.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız