SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Herkesin Payı Var"

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:11:40
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek ve yönetim kurulu üyeleri, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret etti. Ziyarette, Yeni Malatyaspor'un şampiyonluğu ve şehre şampiyonluğun vermiş olduğu moral konuşuldu.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “Yeni Malatyaspor’un Malatya'mıza çok güzel armağanlar verdiler. Kendilerini tebrik ediyorum. Yeni Malatyaspor Malatya'mızın ortak paydası. Ortak paydamız Yeni Malatyaspor’un PTT 1.Lig’e çıkması Malatya'mızda coşku ve sevinç içinde karşılandı. Uzun yıllardır hasretini çektiği Malatyalı hemşehrilerimizin coşku ve sevinç günlerini Malatya sokaklarımızda dolu dolu yaşayarak gördük. Demek ki Malatya'nın insanı başarıya, zafere çok büyük özlem duyuyor. Netice itibariyle bu başarı ve zaferi bizlere kazandırarak perçinlettiren başta Yeni Malatyasporumuzun değerli başkanı Adil Gevrek ve yönetim kuruluna, futbolcu ve teknik heyete teşekkür ediyoruz. Yeni Malatyasporumuz şehrimizin ortak paydası, ortak değeri. Eğer üzülmek istemiyorsak sevincimizi, Malatya ile paylaşmak istiyorsak bizler, yerel yöneticiler olarak, sivil toplum örgütleri olsun, diğer sosyal taraflar olsun, kamu kuruluşları olsun ve iş adamlarımız olsun, değerli başkan ve yönetim kuruluna her türlü destek vermek gibi sorumluluk içerisinde olmak lazım. Başkanımız hakikaten bu konuda büyük sorumluluk ve yükümlülük altına girmiş. Tüm sıkıntılara rağmen Malatyaspor’un başına gelerek tüm sıkıntılara göğüs gererek halisane niyeti sonucu Malatyaspor PTT 1. Lige çıkmıştır. Temennimiz ve dileğimiz Yeni Malatyasporumuz önümüzdeki süreçte ve sezonda bu değerli yönetimle ve Malatya'mızın değerleriyle desteklenerek Süper Lig’de eski ihtişamlı günlere kavuşmasıdır.Tekrar sayın Başkan ve yönetim kuruluna teşekkür ediyorum ve tebrik ediyorum” dedi. 

Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek ise, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a teşekkür ederek, "Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a yapılan ziyaretin ardından Sayın Gürkan’ı da ziyaret ettik. Şampiyonlukta yanımızda destek olan herkese teşekkür ediyorum. Büyükşehir, Battalgazi ve Yeşilyurt Belediye Başkanlarımız, Milletvekillerimiz ve taraftarlarımız hepsi bir araya gelince, birlik ve beraberlik olunca bir şeyler oluyor. O birlik ve beraberlik takımımıza Şampiyonluğu getirdi. PTT Ligine çıktı. Bundan sonrada bu birlik ve beraberliğimizi sürdürürsek, Malatyasporumuzu hak ettiği yere taşırız. Başkanımın da dediği gibi Malatyaspor ortak değerimiz. O Şampiyonlukta binlerce insan vardı. Her düşüncede her görüşte insanlar vardı. O da önemliydi. Futbolda en büyük sosyal olaylardan birisiydi. O kadar insanı bir araya toplayabildik. Bunu Malatyasporla yaptık. Bundan sonrada hem Malatya'da hem de İstanbul’da yaşayan hemşehrilemizle işadamlarımızın destek olması lazım. Malatya'da gerek Büyükşehir, gerek Battalgazi, gerekse Yeşilyurt Belediye başkanlarımız hepsi yanımızdadır. Ancak İstanbul'daki iş adamlarımızın da yanımızda olması gerekiyor. Bu birliktelik sağlanırsa Malatyasporumuzu daha da ileriye taşıyacağımıza inanıyorum. Taraftarımızı unutmayalım. Taraftarımızda bize inandı, güvendi ve her zaman takımlarımı desteklediler. Onlara da teşekkür ediyorum. Kısaca taraftarıyla, futbolcusu, teknik heyeti ve yerel yöneticilere teşekkür ediyorum. Şampiyonlukta herkesin payı var. Malatyalılar bunu hak ediyordu. Allah bu şampiyonluğu bizlere nasip etti. İnşallah bundan sonrada takımımız hak ettiği yere gelir” diye konuştu. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız