SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Herşey Bitmiş Değil"

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:34:44
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor’un Teknik Direktörü Mert Korkmaz, Tokatspor maçında iyi bir futbol ortaya koyup, iyi bir skorla 3 puan almak istediklerini söyledi. 

Gümüşhanespor maçında futbolcuların ortaya koydukları performanstan memnun olduğunu belirten Korkmaz, "Futbolcularımız hemen hemen istediklerimizin çoğunu yaptılar. Ciddi pozisyonlara da girdik. Farklı galip gelebileceğimiz bir karşılaşmayı 2-1 kaybettik. Sarıyer maçında mücadele iyiydi ama Gümüşhanespor maçında oyunumuz daha iyiydi. Sarıyer maçında fazla pozisyona girmedik ve son dakikada bulduğumuz golle sahadan galip ayrıldık. Gümüşhanespor maçında da iyi oyunun yanı sıra bol pozisyona girmemize rağmen mağlup olduk. Bunlar futbolda olabiliyor. Biz oyuncularımızın gösterdikleri performanstan memnunuz" dedi.

"KONTROL BİZİM ELİMİZDEYDİ"

Korkmaz, lider Hatayspor’u yakalamak için çalıştıklarını ifade ederek, "Oyunun her dakikasında kontrol bizim elimizdeydi. Sonuçta maçı kaybettik. Puan farkı 10’a çıktı ancak her şey bitmiş değil. Uzun bir lig çok şeye gebe olur. Önemli olan bizim kaybetmememiz. İnşallah bundan sonra şans da yanımızda olur ve maçlarımızı kazanırız. Ondan sonra rakibin durumunu bekleyeceğiz. 1. olmak önemli ama Play-off şansımız da var. Ama bizim çalışmamız Hatayspor’u yakalama doğrultusunda. İnşallah onlar kaybeder, biz de kazanırsak istediğimizi alırız" diye konuştu.

"İYİ MÜCADELE ETTİK AMA SKOR İSTEDİĞİMİZ GİBİ OLMADI"

Gümüşhanespor maçında iyi mücadele etmelerine karşın skorun istedikleri gibi olmadığını vurgulayan Korkmaz, "Futbolda önemli olan iyi oyun, pozisyona girmek ve pozisyonu değerlendirmek. Gümüşhanespor maçında ciddi anlamda pozisyonlara girdik. Bu takımımız adına sevindirici ama bunları gol yapabilsek çok daha iyi olurdu. Bunlardan sadece bir tanesini gol yapabildik. Bunda rakip takımın kalecisinin de ciddi bir payı var. Önemli olan ilk etapta pozisyona girmek. Gümüşhanespor maçında iyi bir oyun ve mücadele var ama sonuç istediğimiz gibi olmadı" şeklinde konuştu.

"VERDİĞİ KARARA BİR TEK HAKEM İNANDI"

Korkmaz, Gümüşhanespor maçında aleyhlerine verilen penaltı kararını da eleştirerek, şunları söyledi:

"Maçın içerisinde her takım oyuncu değişiklikleri yapar. Pozisyonlarla ilgili alakalı bir durum yok. Bununla ilgili sıkıntı da yok. Sonuçta Eren kafaya çıktı ve hakem garip bir penaltı çaldı. Siz de takdir edersiniz ki, bu iş hakemin düdüğüne bakıyor. Statta bir tek hakem verdiği karara inandı. Hakem böyle ciddi bir hata yapıyorsa, bizim de buna yapabilecek bir şeyimiz yok. Bu hatanın sonucunda demoralize olduk. Arkasından da ikinci golü yedik. Golü yemememiz gerekirdi ama bunlar futbolda var."

"ÖNEMLİ OLAN YENİ MALATYASPOR’UN MENFAATİDİR"

Yeni Malatyaspor’un menfaatinin her şeyden daha önemli olduğunu vurgulayan Korkmaz, "Her futbolcuyu değerlendireceğiz. 3-4 tane transfer yapmamızın sebebi de budur. Her oyuncu bize lazım. Bu işin sakatlığı ve cezası var. Ligin ilk yarısında bir hayli cezalı ve sakat oyuncu vardı. Onların yerini doldurabilmek için transfer yaptık. Burada herkesin her mevkide bir alternatifinin olması gerekiyor. Çünkü rekabet olmayan yerde başarının geleceğini düşünmüyorum. Onun için transfer yaptık. Transfer edilen futbolculardan da memnunuz. Forvet bölgesinde İlyas Çakmak’ı da aldık. Coşkun, Eren ve Ozan hazırlık kampında oldukça iyilerdi. Her oyuncuyu değerlendirmeye çalışacağız. Kim bize daha faydalı olursa, kim bizim takımın sistemine uyuyorsa onunla başlayacağız. Tabi herkese şans gelecek. Ben de yıllarca futbol oynadım. Şansın geldiği ya da gelmediği dönemler oldu. O nedenle her zaman hazır olmalıyız. Sonuçta bu Yeni Malatyaspor’un menfaatidir. Başarılı olmak için de kadroyu geniş tutup, herkesin kendini hazır tutması ve zamanı geldiğinde de oynaması gerekiyor. Futbolcuların da bu anlamda ellerine geçen fırsatı iyi değerlendirmesi gerekiyor" ifadelerini kullandı.

Korkmaz, Tokatspor ile sahalarında önemli bir maça çıkacaklarını hatırlatarak, "Bu maça konsantre olmak zorundayız. Hep birlikte bu maça en iyi şekilde hazırlanmalıyız. İnşallah iç sahada oynayacağımız bu karşılaşmada taraftarlarımızı mutlu ederiz. İyi bir oyun ve istediğimiz skorla 3 puanı almak istiyoruz" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız