SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Herşey Bizim Elimizde"

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:04:39
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor'un takım kaptanı Ramazan Kahya, bu sezon şampiyon olup, taraftarların yüzünü güldürmek istediklerini söyledi. 

Tarsus İdman Yurdu maçında aldıkları beraberliğe üzüldüklerini ifade eden tecrübeli futbolcu, "Tarsus İdman Yurdu maçına çok üzüldük. Galip gelebileceğimiz bir maçtan beraberlikle ayrıldık. Üzgünüz" dedi.

Kahya, yoğun bir hafta geçirdiklerini belirterek, "Şuanda bay haftasındayız. Bu hafta dinleneceğiz. Bu arayı iyi bir şekilde değerlendirmek istiyoruz. Çok iyi çalışıp, kalan maçlarımızda istediğimiz sonuçları almak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

"Telafisi olmayan haftalara giriyoruz"

Ramazan Kahya, ligde telafisi olmayan haftalara girdiklerini kaydederek, zorlu maçlardan istedikleri sonuçları alıp, ipi göğüsleyen taraf olmak istediklerini belirtti.

Ligde 13 Mart Cuma günü sahalarında Ankara ekibi Hacettepespor ile karşılaşacaklarını anımsatan tecrübeli bek, "Zorlu maçlar oynayacağız. Artık telafisi olmayan haftalara girdik. Şuanda lideriz ve bunu devam ettirmek istiyoruz. Bay haftasında, Hacettepespor maçı hazırlıklarını sürdürüyoruz" diye konuştu.

"Taraftarlarımızdan yoksun oynuyoruz"

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta şampiyonluk mücadelesi verdiklerini ancak 3 maçtır taraftarlarından yoksun olduklarını dile getiren Kahya, şunları söyledi: "Zorlu maçlar oynuyoruz hem de taraftarlarımız olmadan. 3 maçtır taraftarlarımızdan ayrıyız. Hacettepespor maçıyla birlikte taraftarlarımızla buluşacağız. Allah'ın izniyle ve taraftarlarımızın desteğiyle Hacettepespor maçında galip geleceğiz. Bu sene inşallah şampiyon oluruz. Rakiplerimizin maç eksikleri var ancak biz lideriz. Rakiplerimizin eksik maçları var ama kazanılmış maçları yok. Neticede oynanılmadan maç kazanılmıyor. Lideriz ve bunu devam ettirmek istiyoruz. Ligin boyu kısaldı. Bitime 9 hafta kaldı. 3 senedir Play-Off'tan dönüyoruz. Bu sene şampiyon olup, taraftarlarımızın yüzünü güldürmek istiyoruz."

"Ligde kolay maç yok"

Kahya, ligde kolay maç olmadığını ve her puanın büyük değerinin olduğunu kaydederek, "Şuanda bizim en yakın rakiplerimiz Ümraniyespor, Pendikspor, Menemen Belediyespor ve 1923 Aydınspor. Eksik maçları olan rakiplerimiz var ancak oynanmadan maç kazanılmıyor. Ligde kolay maç yok. Kimi şampiyonluğa, kimi küme düşmemeye, kimisi ise Play-Off'a oynuyor. Rakiplerimiz zorlu maçlar oynayacak. Rakibimiz Ümraniyespor 2 maçını kazansa bile 3 puan önümüzde oluyor. 3 puanlık fark da kapatılabilecek bir puan. Pendikspor ve 1923 Aydınspor ile sahamızda karşılaşacağız. Bu maçlarda alacağımız galibiyetle yolumuza iyi bir şekilde devam etmek istiyoruz" şeklinde konuştu.

"Her şey bizim elimizde"

Sezonu lider tamamlayıp, direk PTT 1. Lige çıkmak istediklerini ifade eden Ramazan Kahya, "Ligde her şey bizim elimizde. Rakiplerimizle kendi sahamızda karşılaşacağız. Bu maçlardan istediğimiz sonuçları alıp, ligi lider tamamlamak istiyoruz. Gerçekten kaliteli bir ekibiz. Bazen kalitemizi sahaya yansıtamadığımız oluyor ama her ne olursa olsun lider durumdayız. Avantaj bizim elimizde. Kendi göbeğimizi kendimiz keseceğiz. Bu ekip şampiyonluğu hak ediyor, şampiyonda olacağız" dedi.

"Taraftarlarımızı çok özledik"

Kahya, üst üste taraftarlarından yoksun maçlar oynadıklarını belirterek, taraftarları çok özlediklerini dile getirdi.

Hacettepespor maçında büyük bir buluşma yaşayacaklarını ifade eden tecrübeli futbolcu, "Taraftarlarımızdan uzun süre ayrı kaldık. Onların desteği bize her zaman güç veriyor. Ligde 9 hafta kaldı ve bizim onlara çok ihtiyacımız var. Taraftarlarımızın gücünü ve bize kazandırdıkları maçları çok iyi biliyoruz. Taraftarımız her zaman bizim itici gücümüz. Hacettepespor maçında stadı dolduracaklarına inanıyoruz" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız