SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Herşey Dahil..'

A- A+ PAYLAŞ

THY Acentası Arfen Tur'un yetkilisi Mehmet Fendoğlu, Anadolujet'in Ankara- Malatya arasında yapılacak karşılıklı uçak seferlerinde 19 Ekim- 25 Kasım tarihleri arasında özel bir kampanyanın uygulanacağını bildirdi.

Fendoğlu, THY'nin Basın Müşavirliği'nin konuya ilişkin yaptığı şu açıklamayı kamuoyuna duyurdu:

"AnadoluJet; Türkiye’nin dört bir yanına açılan yolları, tarihi ve kültürel değerleriyle Doğu Anadolu’nun turizmde söz sahibi illerinden Malatya’ya, Ekim – Kasım ayında özel bir kampanya uygulayacak.

Ankara-Malatya ve Malatya- Ankara hattında seyahat edecek yolcular 19 Ekim – 25 Kasım 2009 tarihleri arasında uçuş tarihinden 9 gün öncesine kadar herşey dahil 59 TL’den biletlerini alabilecekler. Ayrıca Ankara üzerinden 24 saat içerisinde gerçekleştirilecek bağlantılı 2. Uçuşlarda rezervasyon ve biletlemeler 25 TL olacak.

Üniversite öğrencilerine yönelik “Jetgenç Projesi”, Ankara’dan Anadolu’nun 23 noktasına hergün gerçekleşen karşılıklı uçuşları, etkin tarifesi, filosuna kattığı yeni uçakları, İstanbul Sabiha Gökçen’den başlayacak direk uçuşları, 2. sayısı çıkan “AnadoluJet Magazin” uçak içi dergisi ve yenilenen ikram konsepti ile yolcularına her geçen gün daha iyiyi ve alternatif uçuşları sunan AnadoluJet’in kampanyaları devam edecek.

2009 Anadolujet kış tarifesinde Ankara- Malatya karşılıklı uçuşları Salı hariç haftanın her günü yapılacak.

Ankara – Malatya Salı hariç haftanın her günü Kalkış 22:55 Varış 00:05

Malatya – Ankara Salı hariç haftanın her günü Kalkış 08:45 Varış:10:00"

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız