SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Herşey İçin Teşekkürler Hocam..

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:03:40
Herşey İçin Teşekkürler Hocam..
A- A+ PAYLAŞ

İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi Turgut Özal Tıp Merkezi Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof.Dr. Nurzat Elmalı, İstanbul'da çalışmak üzere üniversitedeki görevlerinden ve Malatya'dan ayrıldı.

Malatya'nın yerli ailelerinden birine mensup olan Prof.Dr. Elmalı, Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi'ndeki eğitimini tamamlayıp, bir süre Sağlık Bakanlığı bünyesinde pratisyen hekim olarak görev yaptıktan sonra, Tıpta Uzmanlık eğitimini 1991- 1996 yılları arasında İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim dalında almış, daha sonra akademik kariyerine de burada devam etmişti.

Başarılı bir hekim, hoca ve iyi bir insan olarak tanınan Prof.Dr. Elmalı'nın, bundan sonraki meslek yaşamını  İstanbul'daki Dr. Lütfi Kırdar Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Eğitim Görevlisi olarak sürdüreceği, bu görevine de başladığı bildirildi.

PROF.DR. NURZAT ELMALI..

Prof.Dr. Nurzat Elmalı, 1962 Malatya doğumlu. Çocukluğu, Malatya'nın eski tüccarlarından olan dedesi merhum Nevzat Elmalı'nın Sinema Caddesi (Beşkonaklar Caddesi)'nde bulunan beşkonaklardan biri olan ve bugün Etnoğrafya Müzesi olarak kullanılan konağında geçen Nurzat Elmalı, 4 kardeşin 3'üncüsü. Ticaretle uğraşan babası Tahsin Elmalı'yı genç yaşta kaybeden Elmalı'nın ablası öğretmen, ağabeyi ve erkek kardeşi de tıp doktoru. İlk öğrenimine Malatya Fırat İlkokulu'nda başlayan, ortaokul öğrenimini Atatürk Ortaokulu'nda tamamlayan Elmalı, 1980 yılında Turan Emeksiz Lisesi'nden mezun oldu ve Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne girdi. Burayı bitirdikten sonra uzmanlık eğitimini İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde alan Elmalı, akademik kariyerine de burada devam etti. 1996-1997 yıllarında öğretim görevlisi, 1997-2003 yılları arasında Yardımcı Doçent, 2003- 2009 yılları arasında Doçent, 2009 yılından itibaren de profesör olarak eğitim-öğretim hizmeti verdi. İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde Anabilim Dalı Başkanlığı, Cerrahi Tıp Bilimleri Bölüm Başkanlığı, Fakülte Kurulu ve Fakülte Etik Kurulu, Tıp Fakültesi Eğitim Komisyonu Üyesi, İnönü Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projeleri Değerlendirme Üyesi olarak görev yaptı. Türkiye Futbol Federasyonu Sağlık Kurulu Üyesi ve Bölgesel Sağlık Birimi başkanı, Türkiye Spor Yaralanmaları, Artroskopi ve Diz Cerrahisi Derneği yönetim kurulu üyesi olarak görev aldı. ABD ve Rusya'da mesleki eğitim programlarına katıldı. 22 yıl süreyle İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde öğretim üyesi ve Turgut Özal Tıp Merkezi'nde hekim olarak hizmet veren Prof.Dr. Elmalı'nın eşi Dr. Candan Elmalı da Malatya Devlet Hastanesi'nde Patoloji Uzmanı.. Elmalı, 2 erkek çocuk babası.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Ramazan Turhan özsümer (5 yıl önce)
    Sevgili hocam 22 Ocak 2019,da Diz protez ameliyatımı yaptınız.benim hayalimi gerçekleştirmiş oldunuz size ve ekibimizle minnettarım,Başarılarınızın devamını diler,size ve ailenize sağlık, mutluluk dolu nice yıllar dilerim.Allah sizden razı olsun inşallah.Selam ve saygılarımla.????
    0
    0
    Yanıtla
  • Bazen hangi lütuflarla sevineceğimizi bilemeyiz.Nurzat Elmalı bence Allah’ın bana bir lütfu.Bana başka bir dr’un düşünemediği ve başarılı olacağına inanmadığını söylediği ön çarptaz bağ ve menisküs ameliyatını ilk muayenesinde ümitli bakışlarıyla söyledi. Mütevazi,duruşuyla güven veren,işinin ehli,içi dışına yansımış,hayatımın dönüm noktası,harika doktorum. Nasıl ve ne kadar teşekkür etsem bilemedim. Günden güne iyileşmekteyim.Bir gün”48 yaşında,kireçlenmiş ekleme bağ yaparsanız, bu bağ tutmaz hanımefendi” diyen dr.u sapasağlam ziyaret edebileceğime inancım,ümidim tam. İyi ki Nurzat Elmalı gibi bir doktorum olmuş. İyi ki böyle işinin ehli güzel insanlar var. Saygılar
    0
    0
    Yanıtla